Boldog Babavárás Kismamajóga tanfolyam

 

Babavárás harmóniában

Kismamatalpaló

 

Kicsattanóan boldog vagy, mert babát vársz és mégis tele vagy kérdéssel? Hallottál már a tipikus tünetekről, de a válaszok nem ugranak be egyből? Eleged van már abból, hogy túrod az internetet és ellentétes válaszokat találsz a különböző fórumokon?

 

 

Én is így voltam, ezért összeszedtem a kérdéseket és az „én válaszaimat” neked egy csokorba. 9 éve én sajnos nem találtam egy ilyen komplett anyagot, aminek nagyon örültem volna. Hát gondoltam, létrehozom abból, amit én tanultam magamról és másokról a saját terhességem és mások babavárásainak „végigkíséréseként”. Az első várandósságnál még nem ismertem a kismamajógát, nem tudtam, milyen elemeket csinálhatok a hagyományos jógagyakorlatok közül, és miket nem. Hiába kutattam, igazán nem találtam meg a megfelelő választ. Közelemben nem volt ilyen stúdió. Időm sem lett volna messzire menni. Második terhességemnél már ennek a tudásnak a birtokában voltam, mert tanultam kismamajógát, és hatalmas különbséget tapasztaltam a két terhesség között.

 

Mottóm: kétség helyett önszeretet

 

Hacsak 1 dolgot javasolhatnék, akkor az lenne, hogy szeresd magad úgy, ahogy van. Refluxosan, vizesedve, fáradtanJ. És ha szükséged van egy jó alvásra, akkor aludjál!:) Persze ezt nagyon nehéz kivitelezni.

Online Mini Jóga Akadémia

Egy nagyon általános érzés, hogy egy kismama tele van kérdésekkel és kétségekkel, mert valami új, teljesen szokatlan veszi kezdetét az életében. Még nem tudja, hogyan viszonyuljon ehhez. A nyugati világban pedig elszoktunk attól, hogy a belső megérzéseinkre eléggé figyeljünk. Így aztán ott marad a kétely. Pedig ez csak újabb bizonytalanságot szül. Ezért aztán el kell érni valahogy, hogy jól érezd magad. Azaz szeresd magad úgy, ahogy vagy, az összes „tüneteddel” együtt. Hiszen a természet tudja, mit csinál. Annak a babának pont erre a szédelgő, refluxos, fáradt anyukára van szükségeJ. Ebből az önszerető „üzemmódból” tudod a legtöbbet kihozni magadból és adni a babádnak.

Egyszerű kérdések, mégis bonyolultak?

 

N

Mikor tornázhatok, jógázhatok?

 

Olyan gyakorlatokat kapsz, amelyeket a 12. héttől nyugodtan végezhetsz, mégis teljesen átmozgatnak, erősítenek is.

N

Mit tegyek, ha fáj a derekam, zsibbad a kezem, stb...?

 

Választ kapsz arra, mely várandós tüneteken milyen gyakorlatokkal tudsz  segíteni.

N

Fáradt vagyok elmenni otthonról...

Otthonról is professzionális különböző erősségű és hosszúságú programokra tudsz mozogni és az energiaháztartásodat karban tartani (relaxáció, légzőgyakorlatok).

N

Még sosem jógáztam, elkezdhetem?

 

Lépésről lépésre haladunk és kezdők is végezhetik. Nem csak a jóga világába vezeted be magad, hanem fokozatosan felkészülsz a szülésre is.

Hogyan néz ki a Boldog babavárás tanfolyam?

 

Összefoglaló a babavárással kapcsolatos tudnivalókról (tünetek, kezelésük, gyógynövények, stb.)

Az egész testet és izületeket bemelegítő, átmozgató gyakorlatsor

Tematikus gyakorlatsorok a főbb terhességi problémákra: gerincfájdalom, zsibbadás, vizesedés, stb.

Kismama relaxáció

Légzőgyakorlatok: amelyek energizálnak, egyensúlyba hoznak és a szülésre felkészítenek

Gátizomtorna

30 perces gyakorlatsor

60 perces gyakorlatsor

Hogyan tudod megrendelni az online tanfolyamot?

 

Rendeld meg most!

 

Tanfolyam és gyakorlatsorok ára: 14.900 Ft

 

A tanfolyam online lesz elérhető, folyamatos szélessávú internetkapcsolat szükséges hozzá!

Online Mini Jóga Akadémia

A tanfolyamon a tiéd lesz:

  • 8 tananyag
  • Jegyzet
  • Professzionális online Lépésről lépésre jógaprogram 15, 30 és 60 perces változatban

A Mini Jóga Akadémia díja 14900Ft

Válaszd ki a fenti gombok közül, hogy azonnal paypallal szeretnél fizetni, vagy átutalással. Amennyiben paypallal fizetsz, azonnal hozzáférsz majd az anyagokhoz, és akár perceken belül el is kezdhetsz jógázni. Ha átutalással fizetnél, akkor pár napra szükség lesz, hogy aktiváljuk fiókod.

 

Pin It on Pinterest

Share This