5 speciális program egyben - KEZDŐ, FOGYASZTÓ, HARMONIZÁLÓ, STRESSZMENTESÍTŐ, GERINC programok

Ezt a programot úgy állítottam össze, hogy a kezdő szinttől a haladó szintig tartalmazzon kihívást és célokat a jógagyakorlóknak. Továbbá az is szempont volt, hogy jól illeszkedjen az életvitelünkhöz. Mindegyik programot 15, 30 és 60 perces formában is eléritek.

A kezdőknek érdemes a 15 perces kezdő programmal kezdeni. Később áttérni a 30, 60 perces változatokra. Ezt követően pedig választani a céloknak megfelelően. Harmonizáló, fogyasztó és stresszoldó programokat találsz még a csomagban. Ugyancsak 15-30-60 perces változatokban.

Mindig tudsz válogatni a 15 videóból időd és kedved szerint!

Mit kapsz az 5 speciális programban?

N

Kezdő program

Kímélő program, ha még egyáltalán nem jógáztál vagy keveset vagy éppen újra szeretnéd kezdeni. 3 videó: 15 – 30 és 60 perces változatban.
N

Fogyasztó program

A megfelelő méregtelenítésért és anyagcsere fokozásáért. 3 videó: 15 – 30 és 60 perces változatban.
N

Harmonizáló program

Általános közérzetjavító és stresszoldó gyakorlatokat tartalmaz. 3 videó: 15 – 30 és 60 perces változatban.
N

Stresszoldó program

Kifejezetten erősen nyújtó gyakorlatokat tartalmaz, hogy az izmaidból eltávolítsd a feszültséget. 3 videó: 15 – 30 és 60 perces változatban.
N

Gerinc program

Gerinc nyújtását szolgáló gyakorlatok.  3 videó: 15-30-60 perces változatban.

Mit mondanak, akik már minket választottak?

Miért jók az Online Jóga Akadémia Tanfolyamai? Az alapoktól indul, érthető írásos és videós anyagok segítik elsajátítani a jóga mozdulatait. Az online felület bármikor a rendelkezésedre áll, így nem kell időre “készen állnod”, akkor alkalmazod, amikor a saját szabadidődben éppen neked jó.

Cilárik Adrienn

GBS survivor, Coach, motivációs tréner, mentor, alapítványi elnök

Nagyon jó, én mindig fáradt vagyok, mert vashiányom van, de így sokkal több az energiám. 😊😊😊😊😊 nagyon örülök neki meg egyébként is túlsúlyos vagyok.

Ponyo

Most próbáltam ki a jógát először. Nagyon élveztem. Ez a napi pár perc megfelelő arra, hogy kizökkentsük magunkat a rohanó világból és egy kicsit lelassuljunk Nekem a kedvenc gyakorlataim a váll és a lapocka nyújtásai voltak. Mindenképpen igyekszem a mindennapi életbe bekapcsolni ezt a pár percet, amit csak egyedül töltök. Ajánlom másoknak is, akiknek csak pár percük van naponta.

Strobl Norka

Szia! Köszönöm a videókat! Nagyon szeretem! Pár alkalom után már egyszerűen nem is tudok görbén állni vagy ülni! Annyira jól esnek a gyakorlatok! Egyre egyszerűbben tudom őket vègezni, bár a hajlèkonysággal vannak gondok – az is majd jönni fog! Köszönöm!

Tolvaj Edit

“Stresszoldó jóga Mevuval – jó 💛-vel ajánlom mindenkinek, aki így 🌀💣💥📢🔚🗿érzi magát, de inkább így 🔋🎶🌈🏆szeretné!”

Garaci Andi

Team Leader, Senior project manager - Australia

Sziasztok! Csodálatos ez az oldal! Egyszerű…..érthető…..zseniális! Nagyon tetszik ahogy elmagyarázzátok a pózt….ès kép is van hozzá! Csak így tovább! Gratulálok! Nagyon szép napot! Namaste     

Gaudi Anita

Megrendelés

Rendeld meg most!

5 program – kezdő, harmonizáló, fogyasztó, stresszmentesítő, gerinc  -15 videó

 

Ára: 16900 Ft

 

Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Eddigi ügyfeleink maximálisan meg vannak elégedve. Igyekszünk a legjobbat nyújtani és könnyen követhető magas minőségű videókat készíteni Neked!

Még egyszer: mit kapsz?

Energia&Harmónia Jógával - Online Jóga Akadémia
Online Jóga Akadémia