Akik velünk jógáztak, így emlékeznek

Réka véleménye:

Rita véleménye:

Tamás véleménye:

Tomasovszky Evelin véleménye:

Hidegh Rita véleménye:

Egész éjszaka vezetnem kellett, viszont néhány óránként megállva, csináltam pár energizáló gyakorlatot, amitől teljesen felfrissültem. Nem gondoltam, hogy erre is jó lesz a jóga. Köszönöm Mevu.
Zsolt

Köszi a tegnapi órát, nekem nagyon érdekes élmény volt. Egész este pörögtem, jókedvem volt- ez még most is tart.

Tök jó az egész, csak kéne még -még -még. Meg az nem tetszik, hogy a FB a friss posztokat nem hozza az üzenőfalamra. Olyan a stílusa, mint a Wai Lana videók. Egy csomó oktató idegesítő volt, ő abszolút nem. Ez egy elég nagy bók.”
​Tekla

Nagyon köszönjük a tegnapi fantasztikus jóga órát. A többihez hasonlóan nagyon kellemes volt.
Nagy Andrea

Köszönöm Mevu a ma délelőttöt. Pont erre gondoltam, amikor regisztráltam a workshopodra.Már a hozzád vezető út is nagy hatással volt rám. A kicsit ködfoltos, de mégis napsütéses reggel mindig jó napindító. Minden esetre biztató jel volt, hogy jó helyre megyek.És nem is változott az érzés nálad sem, sőt végig jó érzéssel töltött el a nyugalom és precízség, amit nyilván alapos felkészülés előzött meg. Egyszerűen jól érzem magam, amióta a mindennapi rutin része a mozgás és ezután megpróbálom kiegészíteni a jógával a megszokott gyakorlatsort. Ebben nagy segítség ez az online jóga, de amikor tehetem szívesen megyek az óráidra is. Az óra elején az a kevés elmélet pont arra volt elég, hogy emberközelbe hozd a jógát, nem misztifikáltad ahogyan szokás. Köszönöm még egyszer.
Szeretettel,
Adonyi Kata

Vérnyomásom jóga óra előtt és után:) – mindig jobb lett!
157/72/63 -> 125/68/60
149/71/70 -> 122/68/62
138/65/62 -> 126/60/60
Levi

Gyakorlatok közben kicsit éreztem a térdem, de utána elmúlt, és sokat segített, hogy nagyon részletesen elmondtad mindig a helyes tartást. Korábban ezt a térd felhúzást senkitől sem hallottam, pedig úgy érezhetően másként terhelődik.

Tegnap este úgy éreztem iszonyú izomlázam lesz, de most csak enyhe- de érezhetően óráról órára fokozódó izomlázam van. 🙂

Egész este pörögtem, jókedvem volt- ez még most is tart. Nem tudom, hogy a jóga vagy más, de ha a jóga, akkor napi két órát üdvözlöm a napot, a holdat és az izomlázat. 🙂

Szerencsére húzódást nem tapasztaltam tegnap óta, de érzem, hogy jól „megnyúltak” a dolgok.

Az egész hátamban érzem az izomlázat, főleg a hátam közepén illetve nem érzem nehéznek a gyomrom, mintha napok óta diétán lennék. 🙂  ​

Mind-mind köszönöm 😀 még az izomlázat is. 🙂

Nagyon örülök, hogy van lehetőség helyben jógázni, ráadásul a hét közepén, ez így pont felfrissít.
És nagyon értékelem azt is, hogy ilyen lelkesen készülsz és mindig küldesz valami új inspirációt. 🙂 ​

Ha szeretnél meglepő helyeken izomlázat azután, hogy csak egyenesen kell állnod, akkor próbáld ki Mevu jógaóráját!
Montvai CSaba

köszönjük szépen az órákat és az anyagokat! 🙂

Este a kellemes fáradtság mellett szokatlanul aktív voltam még, és baromi jól aludtam. ​

Nem akarsz te ebből rendszert csinálni?

Nagyon-nagyon szépen köszönöm még 1x a tegnapi órát, már most sok hasznos dolgot tanultam. ​

Nagyon szépen köszönöm! és a jóga oktatást is, szuper volt, tényleg nagyon jól esett!
Annyira csúcs, hogy tartasz ilyen órákat. 🙂

Tök jó volt megint az óra, köszi! 🙂

Nagyon köszi! Szuper volt, nagyon tetszett az összes feladat! :)​

Azóta mindennap eszembe jut a jóga és körözök a fejemmel, amikor elgémberedek,
várom már a köv alkalmat. 🙂 ​

Nagyon jól esett a reggeli jóga J, szóval ha van időd, és energiád 😉 akkor részemről rendszeresíthetjük ezt a csütörtök reggelit! ​

Hogy mit nyújt nekem a jóga? Ellazulást egy fárasztó nap után. Kikapcsolódás a mindennapi nyüzsgésben. Kicsit lelassít a rohanó életben, megnyugtat. Kiegyensúlyozottá tesz. Segít rendbe tenni a nap végén már zsúfoltan cikázó gondolatokat.
A sok nyújtás következtében biztos, hogy növök fél centit minden alkalommal J Könnyebben mozgok utána. Érzem, hogy javul a tartásom.
Zita​

Köszönöm Mevu, te vezettél bele! Megszűnt a hátfájásom, jobb a tartásom és az általános közérzetem.
Ors
 

Nézegetem az új appokat, de nem találtam még tetszőt. Nem felejtettem el, csak nagyon sok van, és ezek meg se közelítik a te videóidat. 
Kata

Köszönöm, hogy ízelítőt kaphattam abból, ami már régóta nagyon érdekelt 🙂 A stresszoldó hatást már óra közben is kitűnően éreztem. A harmónia elérése test és lélek közt a legfontosabb számonra és most közelebb kerültem ennek elsajátításához. Köszönöm, hogy segítettél ebben!
Remélem még talalkozunk: Anita

Nézegetem az új appokat, de nem találtam még tetszőt. Nem felejtettem el, csak nagyon sok van, és ezek meg se közelítik a te videóidat.
​Gyuráczné Virág Kata

Köszönjük, nagyon jó volt! Én már többször nekikezdtem a jógának, sajnos hosszú távon sosem sikerült végezni, pedig nagyon kellene, mert nagyon kötöttek az izmaim. Így, hogy részletesen elmagyaráztad, sokkal jobban fel tudtam fogni és csinálni is, és izomlázam ugyan nincs, de éreztem, hogy mely izmok dolgoztak, illetve, hogy nagy szükségem van erre a mozgásra.

Nem ígérem, hogy minden nap megcsinálom a gyakorlatokat, de igyekszem. (:

Nekem tetszett a tegnapi gyakorlatozás, jövök mindenképp a többire is. ​

Nekem nem is izomlázam van, de a merev izmaimat és szalagjaimat, ízületeket jól átmozgatta és megnyújtotta a tegnapi gyakorlatsor, a padló érintésétől még eléggé messze vagyok az ollónál… J Talán a jobb vállamban egy kis fájdalom a felfelé nyújtózásos gyakorlatoktól, de az a vállam amúgy is problémás.

Otthon megkaptam, hogy el fognak szédülni tőlem, úgy pörgök. Lehet csak a pszichológia, de kezdek hinni ebben az energia dologban ​

Jógázni Mevuval kezdtem, a hétfő reggeli óráknak köszönhetően rendszeresen, és így jól indul a hetem. Szerintem sokan nem tekintenek a jógára sportként (én sem tekintettem azelőtt, hogy elkezdtem), pedig igazán megmozgat. Sőt keddenként érzem a mély izmaiban, hogy rendesen meg lettek dolgoztatva. Mindenkit csak bátorítani tudok, mert a testnek és a léleknek egyaránt segít.
Erőss Ági 

Akkor íme itt az én jóga történetem 🙂

Tavasz óta elkezdtem otthon tornázgatni, de elég limitáltnak éreztem a lehetőségeimet, mivel rosszak a térdízületeim – a fitness videók alapból ki voltak csukva. Viszont valamilyen fajta mozgást muszájnak éreztem, mert sosem sportoltam igazából és a sok ülés miatt már így 25 évesen is folyamatosan fájt a hátam, a nyakam, a derekam – éreztem, hogy minden izmom, idegem be van feszülve.

Sikerült is nagyjából heti 2x tornázgatnom otthon, de elkezdtem unni a gyakorlatok monotonitását és szépen lassan csökkent ezzel a lelkesedésem is. Hallottam a jóga óráról a Telenorban, és annak ellenére, hogy a kezdeti elképzelésem az volt, hogy törökülésben fogok hümmögni két teljes összecsuklás között, adtam neki egy esélyt.

Kissé izgultam az első óra előtt, féltem, hogy kész profi lesz mindenki és nagyon kilógok majd a sorból. Ehhez képest nagyon könnyen fel tudtam venni a fonalat és még az sem zavart, hogy messze nem vagyok olyan hajlékony, hogy mondjuk rá tudjam hajtani a homlokomat a térdemre. Az óra végén a kis meditációs gyakorlat után úgy álltam fel, hogy zsibongott az egész testem és annyira tele voltam energiával, hogy úgy éreztem, ellebegek. Teljesen megfogott a jóga!

Olyannyira, hogy 3 alkalom után úgy éreztem, nekem a heti egy alkalom nem elég. Elkezdtem keresni a youtube-on, milyen gyakorlatok vannak. Szombat este gondoltam egyet és nekiálltam, hogy kipróbáljak egy-két pozíciót egy 40 perces kezdőknek való videóból. Na ebből az lett, hogy az egészet végigcsináltam, és másnaptól belevágtam egy 30 napos jóga kihívásba. Az 5. napnál tartok, azóta volt Telenoros jóga órám is és érzem már most az apró változásokat, hogy hogyan lett könnyebb egy-egy gyakorlat, állás, pozíció, és hogyan tudok most már milliméterről milliméterre egyre lejjebb és tovább nyúlni.

Köszönöm Mevu, te vezettél bele! Megszűnt a hátfájásom, jobb a tartásom és az általános közérzetem.

Horváth Orsolya 

Nekem eléggé bejött ez a jóga, amit tartasz, pont ilyesmire van szükségem, nem szeretnék leállni vele, ​Papp Dávid

Energia&Harmónia Jógával - Online Jóga Akadémia
Online Jóga Akadémia