Boldog Babavárás Kismamajóga tanfolyam online

OJA előfizetéssel eléred (többek között) a Boldog Babavárás Kismamajóga tanfolyamot:

Mindez 2 jógaóra áráért a Tiéd lehet!

4900 Ft/hó

Kicsattanóan boldog vagy, mert babát vársz és mégis tele vagy kérdéssel?

Hallottál már a tipikus tünetekről, de a válaszok nem ugranak be egyből?

Eleged van már abból, hogy túrod az internetet és ellentétes válaszokat találsz a különböző fórumokon?

Én is így voltam, ezért összeszedtem a kérdéseket és az „én válaszaimat” neked egy csokorba. 9 éve én sajnos nem találtam egy ilyen komplett anyagot, aminek nagyon örültem volna. Hát gondoltam, létrehozom abból, amit én tanultam magamról és másokról a saját terhességem és mások babavárásainak „végigkíséréseként”. Az első várandósságnál még nem ismertem a kismamajógát, nem tudtam, milyen elemeket csinálhatok a hagyományos jógagyakorlatok közül, és miket nem. Hiába kutattam, igazán nem találtam meg a megfelelő választ. Közelemben nem volt ilyen stúdió. Időm sem lett volna messzire menni. Második terhességemnél már ennek a tudásnak a birtokában voltam, mert tanultam kismamajógát, és hatalmas különbséget tapasztaltam a két terhesség között.

Ők velünk kismamajógáztak

Babáik már átélték – éljétek át Ti is!

Boldog Babavárás Cintiával

Kismamajóga Cintiával

Boldog Babavárás Adrival

Kismamajóga Adrival

Boldog Babavárás Orsival

Kismamajóga Orsival

Mottóm: kétség helyett önszeretet

Online Mini Jóga Akadémia

Hacsak 1 dolgot javasolhatnék, akkor az lenne, hogy szeresd magad úgy, ahogy van. Refluxosan, vizesedve, fáradtanJ. És ha szükséged van egy jó alvásra, akkor aludjál!:) Persze ezt nagyon nehéz kivitelezni.

Egy nagyon általános érzés, hogy egy kismama tele van kérdésekkel és kétségekkel, mert valami új, teljesen szokatlan veszi kezdetét az életében. Még nem tudja, hogyan viszonyuljon ehhez.

A nyugati világban pedig elszoktunk attól, hogy a belső megérzéseinkre eléggé figyeljünk. Így aztán ott marad a kétely. Pedig ez csak újabb bizonytalanságot szül. Ezért aztán el kell érni valahogy, hogy jól érezd magad. Azaz szeresd magad úgy, ahogy vagy, az összes „tüneteddel” együtt.

Hiszen a természet tudja, mit csinál. Annak a babának pont erre a szédelgő, refluxos, fáradt anyukára van szüksége. Ebből az önszerető „üzemmódból” tudod a legtöbbet kihozni magadból és adni a babádnak.

Egyszerű kérdések, mégis bonyolultak?

N

Mikor tornázhatok, jógázhatok?

Olyan gyakorlatokat kapsz, amelyeket a 12. héttől nyugodtan végezhetsz, mégis teljesen átmozgatnak, erősítenek is.

N

Mit tegyek, ha fáj a derekam, zsibbad a kezem, stb...?

Választ kapsz arra, mely várandós tüneteken milyen gyakorlatokkal tudsz  segíteni.
N

Fáradt vagyok elmenni otthonról...

Otthonról is professzionális különböző erősségű és hosszúságú programokra tudsz mozogni és az energiaháztartásodat karban tartani (relaxáció, légzőgyakorlatok).

N

Még sosem jógáztam, elkezdhetem?

Lépésről lépésre haladunk és kezdők is végezhetik. Nem csak a jóga világába vezeted be magad, hanem fokozatosan felkészülsz a szülésre is.

Mit mondanak, akik már velünk szültek

N

Orsi

Nem szerettem kimozdulni otthonról – pedig otthonról dolgoztam -, valahogy nem volt komfortos pocakkal.  Jó érzés volt egy kicsit magammal törődni, átmozgatni magam, és tudtam fókuszálni közben a babámra is, ami nagyszerű érzés volt. Egy csapat voltunk már akkor is. <3

N

István Adrienn

Mindig nagyon jól esett a jóga és talán pont ennek a rendszeres, de kíméletes mozgásnak köszönhető, hogy szinte semmilyen kismamaságra jellemző tünetem nem volt, mint például derékfájás, lábvizesedés, lábgörcs is csak minimálisan.

N

Mentő Györgyi

Ami szuper volt, hogy nem kellett elmenni, nem kellett felborítanom a napirendemet, munka mellett heti kétszer alaposan átmozgatott.  Remélhetőleg a szülés és a terhesség könnyebb viselése és a gyerek mozgékonysága is ennek köszönhető…:)

N

Nagypolányi Cintia

A kismamajóga úgy hatott rám, mintha egy teljes masszázst végeznék minden procikámon. A mozgással együtt tud adni egy pihentető érzést, ami után felüdül az ember. Semmit sem sportoló nőként örülök, hogy belekezdtem és több barátomtól kaptam visszajelzést, hogy mennyire jól teszem.

Blogbejegyzések kismama témában

Jógaélmények Évitől!

Jógaélmények Évitől!

Szia MeVu! 🙂 Vasárnap ért véget a 6 hetes VáltozOm átalakító jóga tanfolyam. A köztes napokon (kedd, csüt., péntek) az 52 hetes MoMYoga videókat csináltam. Nem tudom emlékszel e rám, nekem van nemsokára 9 hónapos Léna lányom. 🙂 Leírnám a tapasztalataimat! Császárral...

Fontos vagyok önmagamnak újra

Fontos vagyok önmagamnak újra

Ebben a cikkben őszinte vallomásokat hallhattok a MoMYoga Klub Anyukáitól.Kendra anya átalakulása 3 hónap alatt: ma már nem sajnálja magára az időt Mit hozott nekem a 2020?1) Felismertem, hogy mennyire fontos az énidő, illetve azt már éreztem korábban is, de most már...

Hogyan néz ki a Boldog babavárás tanfolyam?

Összefoglaló a babavárással kapcsolatos tudnivalókról (tünetek, kezelésük, gyógynövények, stb.)

Az egész testet és izületeket bemelegítő, átmozgató gyakorlatsor

Tematikus gyakorlatsorok a főbb terhességi problémákra: gerincfájdalom, zsibbadás, vizesedés, stb.

Kismama relaxáció

Légzőgyakorlatok: amelyek energizálnak, egyensúlyba hoznak és a szülésre felkészítenek

Gátizomtorna

30 perces gyakorlatsor

60 perces gyakorlatsor

OJA előfizetéssel eléred a Boldog Babavárás Kismamajóga tanfolyamot:

Mindez 2 jógaóra áráért a Tiéd lehet!

4900 Ft/hó

Online Mini Jóga Akadémia
A tanfolyamon a tiéd lesz:

  • 8 tananyag
  • Jegyzet
  • Professzionális online Lépésről lépésre jógaprogram 15, 30 és 60 perces változatban

A Mini Jóga Akadémia díja 14900Ft

[ihc-level-link id=5]Megrendelem és PayPallal fizetek most[/ihc-level-link]
Válaszd ki a fenti gombok közül, hogy azonnal paypallal szeretnél fizetni, vagy átutalással. Amennyiben paypallal fizetsz, azonnal hozzáférsz majd az anyagokhoz, és akár perceken belül el is kezdhetsz jógázni. Ha átutalással fizetnél, akkor pár napra szükség lesz, hogy aktiváljuk fiókod.
MomYoga - Online Jóga Akadémia