100% szójagyertya gyönyörű idézetekkel

az Akadémia kínálatában

Mevu jogaoktato
Bemutatom Nektek a kedvenc illataimat és gyertyáimat. Készítőjük szívvel-lélekkel alkotja számunkra. Gyertyát érdemes sokszor gyújtani, fényt hoznak az életünkben. Az önmegerősìtő mondatok energiát és motivációt adnak a mindennapokhoz. Nektek hogy tetszenek?
szojagyertya miert a gyertya

Miért a gyertya?

Számomra a gyertyaláng szorosan összekapcsolódik a jógával, relaxációval. Télen sokkal kevesebb természetes fény ér minket. Sokkal többet vagyunk lámpa, tv és egyéb mesterségem fény társaságában. Így egy kellemes gyertyafényes este tökéletes hangulatjavító lehet. Jelenleg a kedvenc illatom az édesnarancs és a fahéj egyvelege. Most ebben a hideg időszakban egy plusz melegséget hoz a lakásba.

szojagyertya szojaviasz

100% szójaviasz

Hogy miért a szója?

GMO mentes
Nem tartalmaz kőolaj -és paraffin származékot
50% tovább ég, mint a paraffin
100%-ban növényi viasz
Kevesebb füsttel, korommal ég
Biológiailag lebomló

szojagyertya gyertyalang meditacio

Gyertyaláng meditáció

A gyertyaláng meditáció a hatha jóga egyik részét képezi. Ez egy tisztító gyakorlat, mely megtisztítja az elmét és a testet. Ilyenkor az energia szabadon áramlik a testünkben. A TRATAK fejleszti a koncentrációs képességet. Borús és téli napokon nyugodtan használhatjuk többet ezt a meditációs gyakorlatot.

A benned lakozó jóság olyan, mint egy gyertyaláng, amelynek az őrzője vagy. Mindennap gondoskodnod kell róla, hogy le ne égjen a kanóc, el ne fogyjon a levegő vagy ki ne oltsa a lángot a szélvihar.

Ryan Holiday

Kínálatunk

100% édesnarancs

OJA gyertya

Égési idő : 23-25 ó

Méret : 212 ml / 8cm

Ár:

3 900 Ft

100% citrom

OJA gyertya

Égési idő : 23-25 ó

Méret : 212 ml / 8cm

Ár:

3 900 Ft

100% fahéj

OJA gyertya

Égési idő : 23-25 ó

Méret : 212 ml / 8cm

Ár:

3 900 Ft

Első alkalommal érdemes 2-3 órán át égetni a gyertyát. A következő használat elött gondosan vágjuk le az elégett kanócot. Utána hallgassuk a kellemes ropogós hangot, mely egy újabb pozitív tulajdonsága a fa kanócnak.

Tippek

Kérlek, tartsd be a biztonsági előírásokat és óvatosan bánj az égő gyertyával!

szojagyertya tippek
  • Mindenkinek szüksége van motivációra és önmegerősítésre. Szeretnék ezekkel az egyedi gyertyákkal is prémium mínőséget adni felétek. Folyamatosan frissítjük majd az idézeteket és az illatokat, hogy mindenki megtalálja magának a tökéletes variációt.
Energia&Harmónia Jógával - Online Jóga Akadémia
Online Jóga Akadémia