VÁLTOZOM tanfolyam

Szeretjük, ha van egy célunk és azt elérjük. Szeretjük a kihívásokat. Ezért rendeztem be a videókat egy 8 hetes kihívásban, ahol ráadásul különböző célokon dolgozhattok, mint fogyás, gerinc karbantartása, stresszoldás. Nyugati világunkba ez egy jól beilleszthető program, megadja a kellő célt és haladást. Ráadásul 15-30-60 perces programokat tartalmaz.

19 900 Ft

A tanfolyam végéig, ajándék hozzáférés az Online Jóga Akadémia előfizetés videótáraihoz.

Változom Program

2 hónapos, 8 hetes kihívás Anyukáknak

Minden héten 3 új tematikus videót kapsz

Minden héten más van a fókuszban

Végezheted egyénileg vagy csatlakozhatsz kedd reggelen 8.00-kor az élő órákhoz

A tanfolyam időtartama alatt korlátlanul eléred az Online Jóga Akadémia előfizetés videótárait, tanfolyamait. Az Online Jóga Akadémia közösséghez jelenleg nem lehet csatlakozni, az előfizetés zárva van. Ebben a két hónapban a régi tagoknak és az Időmenedzsment tanfolyam résztvevőinek van lehetősége a videótárakhoz hozzáférni.

Miért változz 5 hétig velem?

Hiszek benne, hogy ezzel a programmal több leszel. Szokásoddá teszed a jógát és átváltozol testileg, majd ez meghozza a lelki hatásokat is. Mert a lelked és a tested összeköttetésben van. Itt most az energiatestre, asztráltestre és kauzális testre (is) gondolok. De nevezhetjük idegrendszeri átrendeződésnek is, ami történik majd a testedben.

5 hétig minden héten új CÉLLAL, új videókat kapsz. 15, 30, 60 perceseket. Ezek elérhetőek egész héten át. A következő héten új videókat kapsz, új céllal. 

CÉLOK: KEZDŐ – HARMONIZÁLÓ – STRESSZMENTESÍTŐ – GERINC-MOBILIZÁLÓ –  FOGYASZTÓ 

 Prémium minőség: Mert figyelek arra, hogy ne csak a videók legyenek prémium minőségűek, hanem a gyakorlatok is.

Minden mögött egy ember van: ha megkérdezed a velem jógázókat, ők azt mondanák, azért, mert hiteles vagyok: élem, amit tanítok; mindennapi életet élek: dolgozom, gyerekeim vannak; folyamatosan tanulok (túlzás nélkül 20 éve legalább) és ezt megosztom Veled.

Rád van szabva: ügyeltem arra, hogy változatos legyen a program és kezdők is belevághassanak.

 

 

MIT KAPSZ?

8 hetes kihívás – közösség – változás-orientáltan

1. HÉT: KEZDŐ gyakorlatsorok - 15 - 30 - 60 percesek

2. HÉT: HARMONIZÁLÓ gyakorlatsorok - 15 - 30 - 60 percesek

3. HÉT: STRESSZMENTESÍTŐ gyakorlatsorok - 15 - 30 - 60 percesek

4. HÉT: FOGYASZTÓ gyakorlatsorok - 15 - 30 - 60 percesek

5. HÉT: GERINC MOBILIZÁLÓ gyakorlatsorok - 15 - 30 - 60 percesek

6. HÉT: ajándék

7. HÉT: Ismétlés

8. HÉT: Ismétlés

Te is csatlakoznál hozzám? Menjünk tovább együtt!
“Nagyon szépen köszönöm ezt a levelet (is)!!!Éppen erre volt most szükségem, örülök, hogy megtaláltalak! Én egyébként augusztus óta gyakorlom  a jógát, azelőtt semmilyen formában nem próbáltam! Az elejétől a Te videóidat nézem, és igazán hatásosak. Jó érzés gondját viselni a testemnek, nekem ezt üzeni most a jóga.
Tomasovszky Evelin

tanítőnő

A kismamajóga úgy hatott rám, mintha egy teljes masszázst végeznék minden porcikámon
Nagypolányi Cintia

Miért jók az Online Jóga Akadémia Tanfolyamai? Az alapoktól indul, érthető írásos és videós anyagok segítik elsajátítani a jóga mozdulatait. Az online felület bármikor a rendelkezésedre áll, így nem kell időre “készen állnod”, akkor alkalmazod, amikor a saját szabadidődben éppen neked jó.
Cilárik Adrienn

GBS survivor, Coach, motivációs tréner, mentor, alapítványi elnök

“Stresszoldó jóga Mevuval – jó 💛-vel ajánlom mindenkinek, aki így 🌀💣💥📢🔚🗿érzi magát, de inkább így 🔋🎶🌈🏆szeretné!”
Garaci Andi

Team Leader, Senior project manager - Australia

Online jóga gyakorlatok kezdőknek is

A legtöbben kezdőként jöttök jógázni.

Ezért az első héten KEZDŐ gyakorlatsorokkal kezdünk. Hétfőn kapsz egy 15 perces, szerdán egy 30 perces, hétvégén pedig egy 60 perces kezdő gyakorlatsort. 

A második héten HARMONIZÁLÓ gyakorlatokkal folytatjuk. (Hétfőn 15 perces, szerdán 30 perces, hétvégén 60 perces programot kapsz.)

A harmadik héten STRESSZT OLDUNK:), stresszoldó gyakorlatokkal.  (Hétfőn 15 perces, szerdán 30 perces, hétvégén 60 perces programot kapsz.)  

A negyedik héten a súlyodra koncentrálunk, FOGYASZTÓ gyakorlatokkal. (Hétfőn 15 perces, szerdán 30 perces, hétvégén 60 perces programot kapsz.)  

Az ötödik héten a GERINCEDET  mobilizáljuk gerincre ható gyakorlatokkal. (Hétfőn 15 perces, szerdán 30 perces, hétvégén 60 perces programot kapsz.)  

 

Miért gyere velem Változni? 

Együtt könnyebb. Anyukák, dolgozó nők vagyunk mindannyian, akik kevés időt és figyelmet fordítunk magunkra. Szükség van a lelki és közösségi támogatásra is. Gyere és változzunk együtt! 

Emellett prémium videókat készítek, amelyek a CÉL-jaidhoz és IDŐD-höz is igazodnak. Tudom, miről beszélek: nap mint nap kapok kedves és őszinte visszajelzést, mennyit adott Nekik a programom. 

20+ éve tanulom, amit tanítok. Saját tapasztalatból. Amikor azt írod, itt nem megy, ez nem megy, akkor tudom, miről beszélsz. Tudom, milyen változási folyamatban leszel, amikor végzed a programot. 

 

Prémium videó és "jóga" minőség

Tudásom legjavát adom, amelyet 30 éve szorgalmasan fejlesztek.

Iyengar hat-ha jóga elemek: a precizitásért

Iyengar a precizitásáról híres. Ezek a videók az ő iránymutatása alapján vannak kivitelezve.  

Céljaidhoz igazítva

Lehetsz stresszes, fáradt, kezdő, fogyni vágyó, kevés vagy több idővel rendelkező. Mindenre van megoldás!

A közösség mindenek felett

Olykor sokat ad, ha hozzánk hasonló emberekkel tudunk találkozni. Vagy csak hallani róluk. Vagy csak tudni, más is a nappalijában vagy a nyaralójában töltődik. Tudni, hogy vagyunk így egy páran. Jó érzés.

VáltozOM program 

5 hét - 5 program - kezdő szintről szokásoddá teszed a jógázást

Minden kezdet nehéz. Könnyebb, ha egy rövidebb időre egy határozott célod van. 5 hét pont arra jó, hogy bevállald és hatékony is legyen.

 

Időhatékony

Az idő nem lehet kifogás: ezért kapsz minden héten 15, 30 és 60 perces programot is. 

Támogató közösség

Ha Te is szeretnéd megbeszélni, megosztani a tapasztalataidat vagy csak olvasni a többiekéről, akkor itt a helyed!

Exluzív Facebook csoport

Együtt könnyebb. Itt is így lesz:).

Gyakran Ismételt Kérdések

Rosszul csinálom-e?

Tapasztalatom alapján elsőre az idegrendszer kezdi megtanulni a gyakorlatokat és csak ezt követően az izmok. A jógagyakorlatok közben olyan új izmok dolgoznak, amelyek korábban nem voltak sem nyújtásban, sem edzésben, ezért csak akkor fogja tudni tökéletesen csinálni valaki a gyakorlatokat, ha fokozatosan hozzászoktatja a testét és izmait hozzájuk. Sokkal többet ér a folyamatos saját korrigálás az instrukciók alapján, mint egy oktatói kijavítás. Ha pontosan vannak a gyakorlatok bemutatva és elmagyarázva és figyeled a belső érzéseidet, akkor 5-10 alkalom alatt el fogsz tudni jutni egy „majdnem tökéletes” kivitelezéshez. Mindenképpen a Te akkori izom-állapotod szerinti „tökéletes” szintre. Éppen ezért az online gyakorláskor is mindig olyant válassz, ahol lépésről lépésre mutatja be az oktató a gyakorlatokat és tudod követni őket.

Nem vagyok hajlékony?

A jógagyakorlatok többsége egyszerűen kivitelezhető, mégis eléggé elfárasztja a testet, bizonyos izmokat edz, bizonyosakat nyújt. Az egész energiaháztartást egyensúlyba hozza. Elsőre talán előfordulhat, hogy ügyetlenebbnek érzed magad, jobban elfáradsz, de pár óra gyakorlás után ismerősnek fognak tűnni a gyakorlatok és örömödet fogod lelni bennük.

Még sosem próbáltam?

Hogyne! A jógázásban az a jó, hogy bárki bekapcsolódhat. A lényege, hogy figyeld az érzéseidet és a tested jelzéseit. Így mindig csak addig csináld, amíg kellemetlen, szúró fájdalmat nem érzel. Ezzel biztosítod magadnak, hogy a megfelelő ütemben fejlődj. Oktatóként, ha nem voltál még jógaórán, többet magyarázok és esetleg azt javaslom, először figyeld meg a gyakorlatokat és csak másodszor végezzük közösen. A gyakorlatokat mindenképpen érdemes lépésről lépésre megfigyelni és felvenni. Ha zavarba hoz, hogy a többiek már régebb óta gyakorolnak, érdemes egy kezdő lépésről lépésre tanfolyamot elvégezni. 

Milyen jóga ez?

Gyakran érkezik ez a kérdés hozzám. Erre azt szoktam mondani, hogy a jógairányzatoknak általában ugyanaz a gyökerük. A legtöbb testi gyakorlat, szanszkritül ászana, a hatha jógából ered. Ez a testre ható gyakorlatok összefoglaló neve. Célja a jin és jan energiák közötti egyensúly megteremtése.
A legtöbb modern jóga, amivel találkozunk, egy modern jelzővel ellátott fajta. Például a gerincjóga is ugyanolyan hatha jóga elemekből áll, mint a hagyományos keleti hatha jóga, csak a gerincre ható gyakorlatokat válogatták össze. Egy másik példa, ha egy celebről neveznek el egy irányzatot, amely az illető saját stílusjegyeit viseli, de a gyakorlatok gyökere általában valamilyen régi múltra nyúlik vissza.

Milyen az online jóga?

Az online jóga esetében lépésről lépésre megmutatott gyakorlatokat kapsz, ahol elmagyarázom a gyakorlatok hatását és hogy milyen részletekre érdemes odafigyelned. A gyakorlatok közben arra kérlek, hogy figyelj a légzésedre, ezáltal magadra irányítva a figyelmedet. Ezzel automatikusan segítesz magadnak, hogy érezd, meddig mehetsz el a gyakorlásban. Az instrukciókat követve pedig a tested fokozatosan szebben fogja végezni a gyakorlatokat.
Azért is jó, ha otthon jógázol vagy a kertben vagy bárhol ahol vagy online anyagokra, mert a kedvenc gyakorlataidat meg tudod csinálni többször. Meg tudod állítani a videót és vissza tudod játszani. Emellett ki tudod választani, hogy milyen hosszú videóra van időd. Ráadásul az utazási időt is megspórolod.

Mikor tudom megcsinálni tökéletesen?

Türelem, türelem. Óráról órára ügyesebb és hajlékonyabb leszel. Azt tapasztaltam, hogy mindenkiről kellene egy fotót csinálni az első jógaóráján, hogy később ahhoz viszonyítson. De mivel mindenki napról napra fejlődik, mindig az előző naphoz viszonyít. Megfeledkezik arról, honnan is indult, mennyit fejlődött. Általában 5 alkalom után már hozzáedződik a test az ismerős gyakorlatokhoz. Érdemes kitartóan gyakorolni. Az is igaz, ha heteket kihagy a szervezet, kicsit újra elszoknak az izmok a nyújtástól, és újra kicsit döcögősebb nekiállni. Ez szinte mindennel így van.

Kitől fogok tanulni

Szia, Mevu vagyok. Már tizenéves koromban, a ~90-es évek elején jógáztam. Könyvekből és VHS kazettára. Innen jött az online jógázás ötlete is – a mai kor eszközeivel szerettem volna ugyanezt átadni és elindítani másokat is a jógázás útján.Természetesen sok évet töltöttem el személyes órákon és oktatóképzésen. Azonban szinte az összes tanulmányom fontos kiegészítője volt valamilyen otthon elérhető anyag. Úgy gondolom, abszolút hiteles vagyok az online világban, hiszen a VHS kazetták megjelenésekor már imádtam őket.

Pénzvisszafizetési garancia

Prémium minőségre törekszem. 14 napig van időd kipróbálni, erre számítottál-e?:)

Elégedettség

Nekem a legfontosabb, hogy elégedett legyél. Bármikor fordulhatsz hozzám kéréseiddel és kíváncsi vagyok a visszajelzésedre.

Ahol már olvashattál rólam

Tedd szokásoddá a jógát és csatlakozz a VáltozOM projekthez

Energia&Harmónia Jógával - Online Jóga Akadémia
Online Jóga Akadémia