Prémium OJA Videótár

50+ prémium minőségű jóga videó

Iyengar & Himalájai Tradíció

Bárhol, bármikor igényeidhez és céljaidhoz igazodva – akkor is, ha még nem jógáztál.

OJA HAVI ELŐFIZETÉS

Mindez 2 jógaóra áráért a Tiéd lehet!

8 900 Ft / hónap

Miért jógázz velem?

Prémium minőség: Mert figyelek arra, hogy ne csak a videók legyenek prémium minőségűek, hanem a gyakorlatok is.

Minden mögött egy ember van: ha megkérdezed a velem jógázókat, ők azt mondanák, azért, mert hiteles vagyok: élem, amit tanítok; mindennapi életet élek: dolgozom, gyerekeim vannak; folyamatosan tanulok és ezt megosztom Veled.

Rád van szabva: ügyeltem arra, hogy változatos legyen a videótár.

Hiszek benne, hogy ezzel a videótárral több leszel. Miért mondom ezt? Mert a ’90-es évek elején otthon tornáztam, jógáztam, reikiztem, agykontrolloztam. Könyvekből, kazettákról és VHS videókból.

Testreszabott videótár

Miért érzem, hogy mindenre van megoldás?

Ha KEZDŐ vagy

Ha STRESSZT oldanád

Ha FOGYNÁL

Ha a GERINCED-del foglalkoznál

Ha HARMÓNIZÁLNÁD magad

CSÍPŐRE ható gyakorlatok

PAJZSMIRIGY gyakorlat

ÍZÜLETEKET átmozgató, tisztító gyakorlatsor

LÉGZŐGYAKORLATOK

Csak 10 perced van? Vagy 15? Számos 10 és 15 perces program vár

10-15-30-60 PERCES programok

Te is csatlakoznál hozzám? Menjünk tovább együtt!
“Nagyon szépen köszönöm ezt a levelet (is)!!!Éppen erre volt most szükségem, örülök, hogy megtaláltalak! Én egyébként augusztus óta gyakorlom  a jógát, azelőtt semmilyen formában nem próbáltam! Az elejétől a Te videóidat nézem, és igazán hatásosak. Jó érzés gondját viselni a testemnek, nekem ezt üzeni most a jóga.
Tomasovszky Evelin

tanítőnő

A kismamajóga úgy hatott rám, mintha egy teljes masszázst végeznék minden porcikámon
Nagypolányi Cintia

Miért jók az Online Jóga Akadémia Tanfolyamai? Az alapoktól indul, érthető írásos és videós anyagok segítik elsajátítani a jóga mozdulatait. Az online felület bármikor a rendelkezésedre áll, így nem kell időre “készen állnod”, akkor alkalmazod, amikor a saját szabadidődben éppen neked jó.
Cilárik Adrienn

GBS survivor, Coach, motivációs tréner, mentor, alapítványi elnök

“Stresszoldó jóga Mevuval – jó 💛-vel ajánlom mindenkinek, aki így 🌀💣💥📢🔚🗿érzi magát, de inkább így 🔋🎶🌈🏆szeretné!”
Garaci Andi

Team Leader, Senior project manager - Australia

Prémium videó és "jóga" minőség

Tudásom legjavát adom, amelyet 30 éve szorgalmasan fejlesztek.

Himalájai Tradíció: mester, tanítvány láncolat

Ez a Tradíció a szívem csücske. Egyszerű és mélyre ható energiagyakorlatokat ad, ráadásul a mesterek láncolata az ősidőkre nyúlik vissza.

Iyengar hat-ha jóga elemek: a precizitásért

Iyengar a precizitásáról híres. Sok Iyengar kivitelezésű elemet is találsz nálam.

Céljaidhoz igazítva

Lehetsz stresszes, fáradt, kezdő, fogyni vágyó, kevés vagy több idővel rendelkező. Mindenre van megoldás!
1. blokk - KEZDŐ GYAKORLATSOROK
Ezekkel a videókkal könnyedén elkedzhetsz jógázni.

 • 10 perces
 • 15 perces
 • 30 perces
 • 60 perces

gyakorlatsorok.

2. blokk - STRESSZMENTESÍTŐ GYAKORLATSOROK
Ezekkel a videókkal könnyedén elkedzhetsz jógázni.

 • 10 perces
 • 15 perces
 • 30 perces
 • 60 perces

gyakorlatsorok.

3. blokk - FOGYASZTÓ, KARCSÚSÍTÓ, MÉREGTELENÍTŐ GYAKORLATSOROK
Ezekkel a videókkal könnyedén elkedzhetsz jógázni.

 • 10 perces
 • 15 perces
 • 30 perces
 • 60 perces

gyakorlatsorok.

4. blokk - GERINCRE HATÓ GYAKORLATSOROK
Ezekkel a videókkal könnyedén elkedzhetsz jógázni.

 • 10 perces
 • 15 perces
 • 30 perces
 • 60 perces

gyakorlatsorok.

5. blokk- HARMONIZÁLÓ GYAKORLATSOROK
Ezekkel a videókkal könnyedén elkedzhetsz jógázni.

 • 10 perces
 • 15 perces
 • 30 perces
 • 60 perces

gyakorlatsorok.

6. BLOKK - ÍZÜLETI ÉS MIRIGY GYAKORLATOK
Kinek ne lenne gondja az ízületeivel? Ha máshogy nem, váll- vagy nyakfájdalom formájában. Sajnos. Ezek az egyszerű gyakorlatok segítenek oldani a blokkokat és tiszítani az ízületeket, engedni a prána szabad áramlását.

 • 10 perces
 • 15 perces
 • 30 perces
 • 60 perces

gyakorlatsorok.

7. BLOKK - NAPÜDVÖZLET GYAKORLATSOROK
Különböző verziókban, különböző hosszúságban.
8. BLOKK - LÉGZŐGYAKORLATOK
Légzőgyakorlatok, folyamatosan bővülő tárháza.
9. BLOKK - TÍZ PERCES GYAKORLATOK: CSÍPŐRE, PAJZSMIRIGYRE, KEZDŐKNEK
Amikor egy rövid feltöltődésre van szükséged. Többet is megcsinálhatsz egyszerre.

Gyakran Ismételt Kérdések

Rosszul csinálom-e?

Tapasztalatom alapján elsőre az idegrendszer kezdi megtanulni a gyakorlatokat és csak ezt követően az izmok. A jógagyakorlatok közben olyan új izmok dolgoznak, amelyek korábban nem voltak sem nyújtásban, sem edzésben, ezért csak akkor fogja tudni tökéletesen csinálni valaki a gyakorlatokat, ha fokozatosan hozzászoktatja a testét és izmait hozzájuk. Sokkal többet ér a folyamatos saját korrigálás az instrukciók alapján, mint egy oktatói kijavítás. Ha pontosan vannak a gyakorlatok bemutatva és elmagyarázva és figyeled a belső érzéseidet, akkor 5-10 alkalom alatt el fogsz tudni jutni egy „majdnem tökéletes” kivitelezéshez. Mindenképpen a Te akkori izom-állapotod szerinti „tökéletes” szintre. Éppen ezért az online gyakorláskor is mindig olyant válassz, ahol lépésről lépésre mutatja be az oktató a gyakorlatokat és tudod követni őket.

Nem vagyok hajlékony?

A jógagyakorlatok többsége egyszerűen kivitelezhető, mégis eléggé elfárasztja a testet, bizonyos izmokat edz, bizonyosakat nyújt. Az egész energiaháztartást egyensúlyba hozza. Elsőre talán előfordulhat, hogy ügyetlenebbnek érzed magad, jobban elfáradsz, de pár óra gyakorlás után ismerősnek fognak tűnni a gyakorlatok és örömödet fogod lelni bennük.

Még sosem próbáltam?

Hogyne! A jógázásban az a jó, hogy bárki bekapcsolódhat. A lényege, hogy figyeld az érzéseidet és a tested jelzéseit. Így mindig csak addig csináld, amíg kellemetlen, szúró fájdalmat nem érzel. Ezzel biztosítod magadnak, hogy a megfelelő ütemben fejlődj. Oktatóként, ha nem voltál még jógaórán, többet magyarázok és esetleg azt javaslom, először figyeld meg a gyakorlatokat és csak másodszor végezzük közösen. A gyakorlatokat mindenképpen érdemes lépésről lépésre megfigyelni és felvenni. Ha zavarba hoz, hogy a többiek már régebb óta gyakorolnak, érdemes egy kezdő lépésről lépésre tanfolyamot elvégezni. 

Milyen jóga ez?

Gyakran érkezik ez a kérdés hozzám. Erre azt szoktam mondani, hogy a jógairányzatoknak általában ugyanaz a gyökerük. A legtöbb testi gyakorlat, szanszkritül ászana, a hatha jógából ered. Ez a testre ható gyakorlatok összefoglaló neve. Célja a jin és jan energiák közötti egyensúly megteremtése.
A legtöbb modern jóga, amivel találkozunk, egy modern jelzővel ellátott fajta. Például a gerincjóga is ugyanolyan hatha jóga elemekből áll, mint a hagyományos keleti hatha jóga, csak a gerincre ható gyakorlatokat válogatták össze. Egy másik példa, ha egy celebről neveznek el egy irányzatot, amely az illető saját stílusjegyeit viseli, de a gyakorlatok gyökere általában valamilyen régi múltra nyúlik vissza.

Milyen az online jóga?

Az online jóga esetében lépésről lépésre megmutatott gyakorlatokat kapsz, ahol elmagyarázom a gyakorlatok hatását és hogy milyen részletekre érdemes odafigyelned. A gyakorlatok közben arra kérlek, hogy figyelj a légzésedre, ezáltal magadra irányítva a figyelmedet. Ezzel automatikusan segítesz magadnak, hogy érezd, meddig mehetsz el a gyakorlásban. Az instrukciókat követve pedig a tested fokozatosan szebben fogja végezni a gyakorlatokat.
Azért is jó, ha otthon jógázol vagy a kertben vagy bárhol ahol vagy online anyagokra, mert a kedvenc gyakorlataidat meg tudod csinálni többször. Meg tudod állítani a videót és vissza tudod játszani. Emellett ki tudod választani, hogy milyen hosszú videóra van időd. Ráadásul az utazási időt is megspórolod.
Valakit azonban csak az időpontok tudnak motiválni. Számukra találtam ki, hogy egy héten egyszer együtt jógázzuk virtuálisan. Erre online közvetítésekkel is buzdítalak majd Titeket. Figyeljétek a híreket a csatornán!

Mikor tudom megcsinálni tökéletesen?

Türelem, türelem. Óráról órára ügyesebb és hajlékonyabb leszel. Azt tapasztaltam, hogy mindenkiről kellene egy fotót csinálni az első jógaóráján, hogy később ahhoz viszonyítson. De mivel mindenki napról napra fejlődik, mindig az előző naphoz viszonyít. Megfeledkezik arról, honnan is indult, mennyit fejlődött. Általában 5 alkalom után már hozzáedződik a test az ismerős gyakorlatokhoz. Érdemes kitartóan gyakorolni. Az is igaz, ha heteket kihagy a szervezet, kicsit újra elszoknak az izmok a nyújtástól, és újra kicsit döcögősebb nekiállni. Ez szinte mindennel így van.

Kitől fogok tanulni

Szia, Mevu vagyok. Már tizenéves koromban, a ~90-es évek elején jógáztam. Könyvekből és VHS kazettára. Innen jött az online jógázás ötlete is – a mai kor eszközeivel szerettem volna ugyanezt átadni és elindítani másokat is a jógázás útján.Természetesen sok évet töltöttem el személyes órákon és oktatóképzésen. Azonban szinte az összes tanulmányom fontos kiegészítője volt valamilyen otthon elérhető anyag. Úgy gondolom, abszolút hiteles vagyok az online világban, hiszen a VHS kazetták megjelenésekor már imádtam őket.

Pénzvisszafizetési garancia

Prémium minőségre törekszem. 14 napig van időd kipróbálni, erre számítottál-e?:)

Elégedettség

Nekem a legfontosabb, hogy elégedett legyél. Bármikor fordulhatsz hozzám kéréseiddel és kíváncsi vagyok a visszajelzésedre.

Tedd szokásoddá a jógát és csatlakozz egy támogató közösséghez!

OJA HAVI ELŐFIZETÉS

Mindez 2 jógaóra áráért a Tiéd lehet!

8 900 Ft / hónap

Energia&Harmónia Jógával - Online Jóga Akadémia
Online Jóga Akadémia