Fenntartható márkák sorozat – Cseppke

2020 március 11.

Szerző: MEVU

Cseppke - Tente App

CSeppke Tente app

Régi vágyam, hogy megmutassam nektek azt a kevés márkát, amelyekkel tudok azonosulni és amelyeket használok. Ilyen a Cseppke is, akik nem csak finom pamut babahálózsákokat készítenek, hanem arra is odafigyelnek, hogy praktikusak legyenek és a kicsik kedvébe is járjanak a megfelelő mintákkal. Az én kisfiamnak a Bümbüm a kedvence, az az autó. Ahogy mi hívjuk: Bümbümat (értsd: büm büm autó….). Tehát nekünk bümbümös hálózsákra volt szükségünk.

 

Most egy ilyen hálózsákot láthattok a videóban. De van benne egy csavar. A Cseppke tudja, hogy mit jelent egy jól alvó baba a házban. Azt is tudja, milyen, ha nem jó alvó. Ezért aztán felkarolta az alvás témáját és több fronton osztja meg az információkat a témában. Ehhez kapcsolódóan egy applikációval is kijött, amely nagyon sok csodát tartalmaz, többek között meséket az alvás előttre és ami fontosabb talán, hogy különböző zajokat, amelyekre a kisebbek szeretnek elaludni.

 

Habár nem tanácsos a kicsiket a képernyőhöz szoktatni, néha jól jöhet egy mese képernyő nélkül vagy egy kis fehér zaj. 🙂

 

Viszont van egy nagyon cuki funkciója az appnak: a Bümbümautó megelevenedik az applikációban. Nem csak a hálózsákon van, hanem a telefonon keresztül megy is az autó… Nézzétek meg, hogyan!

 

 

 

 

 

Ha tetszett az írás, kérlek támogasd egy megosztással:

Címkék

A Klub jelenleg zárva van

Olvass más bejegyzéseket is!

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Energia&Harmónia Jógával - Online Jóga Akadémia
Online Jóga Akadémia