Kismamajóga

Ingyenes online jóga videó

Hálás vagyok a bizalmadért! Fogadd szeretettel az ajándék Kismamajóga Programot. Ezzel a 6 gyakorlattal energizálhatod a babád és magadat.   

Had osszam meg veled az én kismamás történetem. A fenti 6 kismamajóga videó annak a 25 videós kismamajóga programnak a része, amelyet 2018. februárjában, Valentin napon forgattunk a 8 hónapos magzatommal, Bendegúzzal a hasamban. 

 Végig kismamajógáztam Bendivel a hasamban.  Valentin napra begyakoroltuk közösen a kismamajóga mozdulatokat. Eleinte furcsa volt, mert még finomabb, lágyabb mozdulatokat, mozgásokat tartalmazott, mint a hagyományos hatha jóga. De a 8. hónapra már nem tudtam meglenni nélkülük. Ha valamelyik nap kimaradt a gyakorlás, délután már éreztem, hogy nincs annyi energiám. De tudtam, mit kell csináljak! 😊 Már neki is láttam valamelyik programnak a sok közül. Hol a mellizmokat erősítettük, hol a gerincemet mobilizáltuk, hol az egyensúlyi gyakorlatokat végeztük vagy relaxáltunk. Ezek mellett még számos lehetőségünk volt a közös kellemes időtöltésre a kismamajóga során vagy a szülésre készülés során. Délután minden nap nehezebb volt, de tudtam, hogy ha elvégzem a megfelelő gyakorlatsort, utána sokkal jobb lesz.

Szerintem az egyik legfontosabb dolog volt, hogy kismamajógáztunk, ezért nem titkolt szándékom, hogy rávegyelek a kismamajógázásra. Nagyon sajnálom, hogy az első terhességemnél nem volt ilyenre lehetőségem, mert nem ismertem hiteles kismamajóga programot. Ezért hoztam létre a 25 videóból álló Boldog Babavárás Kismamajóga programot, amelyet ide kattintva tudsz megnézni.  

 A program 25 videót tartalmaz, ilyen bontásban:

🧘 Első alkalom

Kismamajóga célja, Izületek bemelegítése

Izületek bemelegítése, lábdagadásra, görcsre ható gyakorlatok

🧘 Második alkalom

Hát és gerincproblémák kezelése kismamajóga gyakorlatokkal

Refluxra, tejserkentésre ható gyakorlatok

🧘 Harmadik alkalom

Gátizomtorna

Légzőgyakorlatok, szülésre készülés

🧘 Negyedik alkalom

Relaxáció, stresszmentesítés

Teljes ismétlés, gyakorlás

 

Visszagondolva a saját terhességeimre, a 3 legfontosabb dolog közé sorolom a kismamajógát! Napi 1 kv áráért én biztos ezt választanám újra!

 

Macskapóz a gerinc olajozásáért

Lábnyújtás és hátizom erősítés kismamáknak

Gerincátmozgatás hullámokkal

Teljes jógalégzés kismamáknak

Nyakgyakorlatok kismamáknak – 5 perc

Nyakgyakorlatok kismamáknak – 2,5 perc

 

 

Ők már átélték – éld át Te is

Energia&Harmónia Jógával - Online Jóga Akadémia
Online Jóga Akadémia