Kategória: Jógáról

Jógaélmények Evelintől 3.

2021 március 23.

Szerző: MEVU

A minap pakolás közben kezembe akadt a tavaly elkészített küldetésnyilatkozatom. Amit leírtam 1 évvel ezelőtt, csupa szép és kellemes dolog volt. Még most is éreztem, hogy örömmel írtam meg. Egy szép ezüstös szalaggal összekötve várta, hogy újra szétnyissam és olvassam újra. Csodálatos volt, ahogy haladtam végig a listán és egyre jobban melegség és jóérzés töltötte el a lelkem.

Megvalósultak dolgok. Számomra nagyon fontos, lényeges változások történtek meg rövid idő alatt. Egy évvel ezelőtt még nem sejtettem, hogy nyáron megismerek egy nagyon kedves, szimpatikus embert, akire igazából már rég vártam. Azóta is együtt vagyunk, sőt még nyaralni is eljutottunk! Nekem ez volt a legkiemelkedőbb esemény, a legjobb, ami történt a tavalyi évben.

Szerepelt még a listámon családi együtt nyaralás egy kellemes szállóban, víz közelében. Épp így történt. De jó volt ezt is nyugtázni! Ezelőtt is hittem már a vonzás törvényében, a jó gondolatok teremtő erejében és a saját életem volt rá az élő példa, hogy működik!

Ami a munkát illeti, meg tudtam tenni a szükséges lépéseket, hogy megszabaduljak és egyben változtassak a kialakult, már rég nem örömteli helyzetemen. Sikerült egy fontos képzést is befejeznem januárban, ami a vágyott célom megvalósításához szükséges, de ez a lehetőség még várat magára. Nem panaszkodom, mert annak is eljön az ideje.

 

 

Elégedett lehetek és vagyok is az elért jólléttel kapcsolatban. Nagyban javult az egészségem köszönhetően a rendszeres jógázásnak, az elmélkedésnek és annak, hogy gondoskodom és odafigyelek a saját fizikai és mentális egészségemre is. Úgy gondolom, ha már egyszer rátaláltam egy pozitív eredményeket elősegítő módra, egy olyan útra, mely támogat, akkor azt nem szabad elhanyagolni. A mai furcsa világban nagy szükség van a mentálisan egészséges emberekre. Ezért fontos az olyan emberek munkája, mint Mevué is, aki hétről hétre fel tud tölteni. Nyugalommal tölt el, ha a tananyagokat olvasom, mert úgy érzem ez egy biztos pont a mindennapokban, ahol az ember kikapcsolhat, és feltöltődhet minden szinten.

Nézzetek Ti is utána a küldetésnyilatkozatotoknak! Érdemes! Találjatok benne Ti is annyi örömet, mint én.  😊

perces kedvenc jogavideok probald ki imost

Ébredj fel!

– Fáj a nyakad és a derekad?
– Tele vagy stresszel?
– Ideges vagy és szorongsz?
– Szenvedsz az álmatlanságtól?
– Légszomj gyötri tested?
– Fejfájások kínoznak?
– Félelmetes álmatlanság?
– Elvesztetted a humorérzéked?
– Ingerlékeny vagy?
– Nehéz döntéseket hozni?
– Feladatok halasztása a specialitásod?
– Magas vérnyomásra küzdesz?
– A hízás terhe nyomja lelkedet?
– A vizsgadrukk megkeseríti napjaidat?

Ne hagyd ezeket elurakodni az életed felett!
Vezesd a változást, legyél újra energikus, boldog és sikeres!
Csatlakozz hozzám, engedd a legjobb verziód ragyogni!

Ha tetszett az írás, kérlek támogasd egy megosztással:

Címkék

A Klub jelenleg zárva van

Olvass más bejegyzéseket is!

Energia&Harmónia Jógával - Online Jóga Akadémia
Online Jóga Akadémia