Téged melyik érdekel?

Kismama vagy? Vagy már anyuka? Esetleg haladóbb gyakorlatokra lenne szükséged? Válaszd a számodra megfelelő megoldást!

Hol találkozhattunk?

HÍRLEVÉL – videók, inspirációk. Stresszoldó programmal!

Neved*
Email címed*
Elfogadod az adatvédelmi tájékoztatót?(https://onlinejogaakademia.hu/adatvedelem/)*


Miért jógázz velünk? - Mások így érezték magukat...

Egész este pörögtem, jókedvem volt- ez még most is tart. Nem tudom, hogy a jóga vagy más, de ha a jóga, akkor napi két órát üdvözlöm a napot, a holdat és az izomlázat. 🙂

Egész éjszaka vezetnem kellet, viszont néhány óránként megállva, csináltam pár energizáló gyakorlatot, amitől teljesen felfrissültem. Nem gondoltam, hogy erre is jó lesz a jóga. Köszönöm Mevu.
​​Zsolt​

Hogy mit nyújt nekem a jóga? Ellazulást egy fárasztó nap után. Kikapcsolódás a mindennapi nyüzsgésben. Kicsit lelassít a rohanó életben, megnyugtat. Kiegyensúlyozottá tesz. Segít rendbe tenni a nap végén már zsúfoltan cikázó gondolatokat.
A sok nyújtás következtében biztos, hogy növök fél centit minden alkalommal J Könnyebben mozgok utána. Érzem, hogy javul a tartásom.
Zita​

Köszönöm Évi, te vezettél bele! Megszűnt a hátfájásom, jobb a tartásom és az általános közérzetem.
Ors

Tök jó az egész, csak kéne még -még -még. Meg az nem tetszik, hogy a FB a friss posztokat nem hozza az üzenőfalamra. Olyan a stílusa, mint a Wai Lana videók. Egy csomó oktató idegesítő volt, ő abszolút nem. Ez egy elég nagy bók.”
​Tekla

Ezért jött létre az Online Jóga Akadémia

Mottóm: „Jóga mindenkinek”. Ahogy Karen Zebrofnak is ez volt. Ahány embernek csak tudom, meg szeretném mutatni és tanítani ezt a kincset; szeretném, ha mindenki hozzáférne.
Mevu

Mevuról

A jóga bölcseletével születésemmel kapcsolatba kerültem apukám révén. Aktívan 13 évesen kezdtem el tanulmányozni, immáron 25 éve. A testgyakorlatok mellett elmélyültem a különböző típusú relaxációs technikákban is  (agykontroll, NLP, autogén tréning).

Emellett a keleti módszerek közül kipróbáltam és tanultam különböző energetikai módszereket, najapit, reiki-t, feng shui-t. Nyugati módszerek közül coachingból másoddiplomáztam. Autodidakta módon tanultam asztrológiát; tanulmányoztam a transzcendentális pszichológiát.

Utamon folyamatosan tanulok. Jelenleg nemzetközileg elismert kismama és babás jóga oktatói képzésen veszek részt. A www.onlinejogaakademia.hu-t azért hoztam létre, hogy a jóga bölcseletét mint komplex egészet mindenki számára hitelesen elérhetővé tegyem és tanítsam.

Küldetés

Küldetésünk, hogy a jóga mindenkihez eljuthasson. Mindenki számára elérhető legyen. Ne legyen akadály távolság, időhiány, ismeret hiánya. A jóga mindenki életét EGÉSZebbé teszi, és sokkal könnyebb megismerkedni vele, mint amilyen misztikusnak ez ma tűnik. MEGMUTATJUK, HOGYAN JÓGÁZZ!

A jógagyakorlatoknak nagyon sok fajtája van. A gyakorlatok többsége egyszerű, könnyen kivitelezhető 1-2 perc alatt. Kezdd 1-1 ilyen gyakorlattal és iktasd be a mindennapjaidba.

Legújabb inspirációk a Jóga Blogon

Energia&Harmónia Jógával - Online Jóga Akadémia
Online Jóga Akadémia