Jógatippek #5 – Mennyi idő alatt várhatsz változást?

2022 július 27.

Szerző: MEVU

Mennyi idő alatt várhattok változást

 

Gyakran kérdezitek, hogy mennyi idő alatt várhattok változást.

Én azt gondolom, hogy aki volt már jógaórán, az tudja, hogy már első alkalom után teljesen megváltozik az energiaáramlás, tehát beindul egy folyamat, tehát attól függően, hogy mennyire szoktál mozogni, mennyire jellemző, hogy minden nap, tehát hogy a keringési rendszered rendben van, de még, aki minden nap mozog, őnála is olyan, tehát vannak blokkok a szervezetben, amit már egy jóga óra után megtapasztalhatsz, hogy mennyire más, amikor tényleg mondjuk az egyes blokkolt ízületeidet is sikerül kilazítani, vagy sikerül oda, tehát a lazítás által oda bejuttatni az energiát. Úgyhogy ezt mondhatom, hogy már elég hamar megtapasztalja az ember. Főleg, ha ezt az érzelmi tisztítást hozzáteszitek, hogy nem csak a testtől várjátok a változást, hanem egy önreflexiót elindítva megfigyelitek az érzéseiteket, és lehet ez egy ilyen jóga coachingszerű dolog, mert a jógának az a lényege, hogy a zászlón a végzés, a gyakorlatok végzése közben is megfigyeld az érzelmeidet, megfigyeld, hogy mit érzel, hogy odafigyelj, tehát ne csak ki akar nyújtani mondjuk a váll, vagy a csípő körüli fájdalmat, nem az a lényeg, hogy megszabadulj tőle, vagy nem csak ez a lényeg, hanem hogy figyeld meg a folyamatot, ahogy a kilégzéssel ez távozik, és hogy milyen jó érzések, tehát hogy hogyan változik meg az érzésed belülről.

Előtte feszült voltál, esetleg tele voltál

Érzed, hogy negatív érzelmekkel is tele voltál, és mondjuk óra után érzed, hogy energikusabb vagy, szebben tudod nézni a világot, jobb kedved van, és jó hír vagy rossz hír. A nap végére az ember ugyanúgy vissza tud esni a rosszabb érzelmekbe, hogyha nem tudja fenntartani ezt az állandó gondolati éberséget, tisztaságot nem reflexiót, de a jó hír, hogy ugyanúgy ki tudja ezt önmagából dolgozni, sőt, ha egyre jobban egymásra építi ezeket a. Tehát ha minden nap elvégzi, tehát egyre magasabbra lehet jutni, hogy egyre kevésbé esik vissza az ember, ezt szeretném mondani. Tehát nem kell mindig ugyanoda visszaesni minden nap. Úgyhogy egy pozitív kört lehet elindítani. Ez azt is jelenti, hogy sajnos negatív kört is el lehet indítani, ha nem foglalkozunk magunkkal, akkor mindig egy kicsit lejjebb is lehetünk, ha túl nagy nyomás ér minket.

Nem csak a jógával lehet a változást elérni

Rengeteg jó rendszer létezik. A jóga az egyik legősibb, bizonyos tanítások szerint a kereszténység és a jóga gyökerei azonos helyre és időre vezethetők vissza. Tehát azt gondolom, ha egy jó rendszerhez csatlakozol, akkor az egy nagyon tiszta tudás és rendszer, de a jógában azt fogod megtapasztalni, hogy a tanításban mindig azt tudod kivenni, ahol te tartasz, és én is minden évben egyre mélyebben éltem meg azt a tanítást, amit mondjuk már tavaly is értettem meg azelőtt is, hogy egy teljesen más, amikor azt megtapasztalom a saját életemben.

Legyen szép napotok!

Nézd meg a cikk tartalmát videón is!

Vagy hallgasd meg!

perces kedvenc jogavideok probald ki imost

Ébredj fel!

– Fáj a nyakad és a derekad?
– Tele vagy stresszel?
– Ideges vagy és szorongsz?
– Szenvedsz az álmatlanságtól?
– Légszomj gyötri tested?
– Fejfájások kínoznak?
– Félelmetes álmatlanság?
– Elvesztetted a humorérzéked?
– Ingerlékeny vagy?
– Nehéz döntéseket hozni?
– Feladatok halasztása a specialitásod?
– Magas vérnyomásra küzdesz?
– A hízás terhe nyomja lelkedet?
– A vizsgadrukk megkeseríti napjaidat?

Ne hagyd ezeket elurakodni az életed felett!
Vezesd a változást, legyél újra energikus, boldog és sikeres!
Csatlakozz hozzám, engedd a legjobb verziód ragyogni!

A Klub jelenleg zárva van

Olvass más bejegyzéseket is!

Energia&Harmónia Jógával - Online Jóga Akadémia
Online Jóga Akadémia