Fontos vagyok önmagamnak újra

2020 május 27.

Szerző: MEVU

Kendra anya átalakulása 3 hónap alatt: ma már nem sajnálja magára az időt

Mit hozott nekem a 2020?

online joga momyoga klub anya no

1) Felismertem, hogy mennyire fontos az énidő, illetve azt már éreztem korábban is, de most már nincs bűntudatom amiatt, ha úgy érzem, hogy szükségem van arra, hogy magammal foglalkozzak, még akkor sem, ha ezer más teendőm is lenne a gyerek, a lakás rendbentartása vagy a munkám kapcsán. Ebben segített a Klub.

2) Talán kicsit jobban tudok nemet mondani dolgokra, annak érdekében, hogy ne terheljem túl magam és ehhez szorosan kapcsolódik az, hogy fejlődtem az elengedésben is 🙂 főleg a maximalizmus elengedésében 😀

3) A küldetésnyilatkozat kapcsán letisztáztam magamban, hogy mik a fontos dolgok számomra az életben, azóta sokkal tudatosabban figyelek rájuk, illetve ha dönteni kell valamiről, akkor is eszembe jut, hogy a döntésem vajon megfelel-e ezeknek 🙂

4) Ha fáj a hátam, nyakam stb., akkor azt most már nem csak testi tünetként veszem tudomásul, hanem jelzésként, hogy túlterheltem magam és vissza kell vennem, pihennem kell, jobban kell figyelnem magamra.

5) Messze nem sikerül napi szinten jógáznom, de legalább újra elkezdtem gyerek mellett is, és heti 2-3szor 10 perc jógázásnak is érzem a jótékony hatását.

6) Szuper közösség van a MomYoga klubban, ami motivál, segít túllendülni azon, amikor kezdem hanyagolni a mozgást és a magamra figyelést

2017nokia online joga_munkahelyen

Hogyan jött az életembe?

GYED-ről a munkába való visszatéréskor és párhuzamosan a bölcsikezdéssel teljesen megváltozott az életem, felborult az addigi rutinom, még több dologra kellett odafigyelnem és sokkal nehezebb volt eközben a saját testi/lelki egészségemmel foglalkozni. A MomYoga klub azért volt nagyon jó, mert egyszerre segített abban, hogy az időbeosztásomat át tudjam alakítani, újrapriorizáljak és mellette a tornát és a pihenést is újra rendszeresítsem az életemben.

Mit szeretek a legjobban a MoMYoga Klubban?

Minden héten van “lelki táplálék” is és a testnek is szükséges fizikai gyakorlat. Változó, hogy mikor melyikre van nagyobb szükségem, de a lehetőség mindegyikre adott, van mit elővenni. Van amikor nincs erőm tornázni, csak leülök, elolvasom a lelki részt, elgondolkozok rajta, és már pihentem is 10-15 percet az egyéb teendőim közepette. Amikor pedig úgy érzem, hogy a testemnek van nagyobb szüksége a törődésre, akkor azt a részt veszem elő a heti anyagból.

Mennyire van anyukákra szabva?

 

online joga momyoga klub anya no

Én inkább úgy érzem, hogy nőkre van szabva, mert az, hogy hajlamosak vagyunk mindent magunk elé priorizálni, nőkre úgy általában jellemző szerintem. Az anyává válás szerintem csak felerősíti ezt, mert plusz egy nagyon fontos dolog kerül a képbe: a gyermekünk, aki esetében teljesen természetes a kezdetektől fogva, hogy csak

akkor foglalkozunk magunkkal, ha neki mindene megvan és maximálisan el van látva minden tekintetben 🙂 Szóval én nem csak Anyáknak ajánlanám, hanem minden Nőnek.

A fentiekből melyikre lenne szükséged?

Benézel a MoMYoga Klubba?

Neked van már OJA előfizetésed, amellyel minden programom a tiéd lehet? 

videótár relaxtár online jóga
MomYoga_Klub_havi tagság online joga
videotar online jóga
Mini Jóga Akadémia online jóga
változom program online jóga
Boldog babavárás kismamajóga online tanfolyam

Mindezt észvesztő áron: 4900 Ft/hó.

 

Olvass más bejegyzéseket is!

MoMYoga Klub

Iratkozz fel!

Kérd a blogértesítőt és az ajándék stresszoldó videót!

You have Successfully Subscribed!