Fontos vagyok önmagamnak újra

2020 május 27.

Szerző: MEVU

Ebben a cikkben őszinte vallomásokat hallhattok a MoMYoga Klub Anyukáitól.

Kendra anya átalakulása 3 hónap alatt: ma már nem sajnálja magára az időt

Mit hozott nekem a 2020?

1) Felismertem, hogy mennyire fontos az énidő, illetve azt már éreztem korábban is, de most már nincs bűntudatom amiatt, ha úgy érzem, hogy szükségem van arra, hogy magammal foglalkozzak, még akkor sem, ha ezer más teendőm is lenne a gyerek, a lakás rendbentartása vagy a munkám kapcsán. Ebben segített a Klub.

2) Talán kicsit jobban tudok nemet mondani dolgokra, annak érdekében, hogy ne terheljem túl magam és ehhez szorosan kapcsolódik az, hogy fejlődtem az elengedésben is 🙂 főleg a maximalizmus elengedésében 😀

online joga momyoga klub anya no
3) A küldetésnyilatkozat kapcsán letisztáztam magamban, hogy mik a fontos dolgok számomra az életben, azóta sokkal tudatosabban figyelek rájuk, illetve ha dönteni kell valamiről, akkor is eszembe jut, hogy a döntésem vajon megfelel-e ezeknek 🙂

4) Ha fáj a hátam, nyakam stb., akkor azt most már nem csak testi tünetként veszem tudomásul, hanem jelzésként, hogy túlterheltem magam és vissza kell vennem, pihennem kell, jobban kell figyelnem magamra.

5) Messze nem sikerül napi szinten jógáznom, de legalább újra elkezdtem gyerek mellett is, és heti 2-3szor 10 perc jógázásnak is érzem a jótékony hatását.

6) Szuper közösség van a MomYoga klubban, ami motivál, segít túllendülni azon, amikor kezdem hanyagolni a mozgást és a magamra figyelést

2017nokia online joga_munkahelyen

Hogyan jött az életembe?

GYED-ről a munkába való visszatéréskor és párhuzamosan a bölcsikezdéssel teljesen megváltozott az életem, felborult az addigi rutinom, még több dologra kellett odafigyelnem és sokkal nehezebb volt eközben a saját testi/lelki egészségemmel foglalkozni. A MomYoga klub azért volt nagyon jó, mert egyszerre segített abban, hogy az időbeosztásomat át tudjam alakítani, újrapriorizáljak és mellette a tornát és a pihenést is újra rendszeresítsem az életemben.

Mit szeretek a legjobban a MoMYoga Klubban?

Minden héten van “lelki táplálék” is és a testnek is szükséges fizikai gyakorlat. Változó, hogy mikor melyikre van nagyobb szükségem, de a lehetőség mindegyikre adott, van mit elővenni. Van amikor nincs erőm tornázni, csak leülök, elolvasom a lelki részt, elgondolkozok rajta, és már pihentem is 10-15 percet az egyéb teendőim közepette. Amikor pedig úgy érzem, hogy a testemnek van nagyobb szüksége a törődésre, akkor azt a részt veszem elő a heti anyagból.

online joga momyoga klub anya no

Mennyire van anyukákra szabva?

Én inkább úgy érzem, hogy nőkre van szabva, mert az, hogy hajlamosak vagyunk mindent magunk elé priorizálni, nőkre úgy általában jellemző szerintem. Az anyává válás szerintem csak felerősíti ezt, mert plusz egy nagyon fontos dolog kerül a képbe: a gyermekünk, aki esetében teljesen természetes a kezdetektől fogva, hogy csak akkor foglalkozunk magunkkal, ha neki mindene megvan és maximálisan el van látva minden tekintetben. 🙂 

 Szóval én nem csak Anyáknak ajánlanám, hanem minden Nőnek.

A fentiekből melyikre lenne szükséged?

Benézel a MoMYoga Klubba?

A MoMYoga Klub is az
“Online Jóga Akadémia (OJA) előfizetés” része!

Fizess elő ITT !

A Klubról ITT olvashatsz részletesebben.

Ha Klubtag szeretnél lenni, akkor a következő teendőid vannak:

l
Fizess elő az Online Jóga Akadémiánál (Online Jóga Akadémia előfizető)!

Majd e-mailben (onlinejogaorak@gmail.com) írd meg nekünk, melyik nappal szeretnéd, ha elindulna az 52 hetes önfejlesztő program! Vagy várd meg a következő csoportos indulást!

p

További jó hírek és tudnivalók: Mivel a Klubtagság az Online Jóga Akadémia előfizetés (OJA-előfizetés) része, így nem csak a Klubtagságot, de számos más tanfolyamot és videótárat is megkapsz az előfizetésed mellé (lásd OJA előfizetés).

perces kedvenc jogavideok probald ki imost

Ébredj fel!

– Fáj a nyakad és a derekad?
– Tele vagy stresszel?
– Ideges vagy és szorongsz?
– Szenvedsz az álmatlanságtól?
– Légszomj gyötri tested?
– Fejfájások kínoznak?
– Félelmetes álmatlanság?
– Elvesztetted a humorérzéked?
– Ingerlékeny vagy?
– Nehéz döntéseket hozni?
– Feladatok halasztása a specialitásod?
– Magas vérnyomásra küzdesz?
– A hízás terhe nyomja lelkedet?
– A vizsgadrukk megkeseríti napjaidat?

Ne hagyd ezeket elurakodni az életed felett!
Vezesd a változást, legyél újra energikus, boldog és sikeres!
Csatlakozz hozzám, engedd a legjobb verziód ragyogni!

Ha tetszett az írás, kérlek támogasd egy megosztással:

Címkék

A Klub jelenleg zárva van

Olvass más bejegyzéseket is!

Energia&Harmónia Jógával - Online Jóga Akadémia
Online Jóga Akadémia