Jógatippek #11 – Pár perces változások megoldják a problémáimat?!

2022 szeptember 7.

Szerző: MEVU

„Na, ha ma elkezdem a kétperces változtatásokat, akkor holnapra vagy egy év múlva teljesen más leszek.”

Más leszel, de inkább abban, hogy hogyan tekintesz magadra. A problémák meg fognak maradni. A problémák, ha gyakorolsz, ha nem gyakorolsz, akkor is megvannak, a hozzáállásod lesz más. Sőt, azt tapasztaltam, ahogy egyre jobban, egyre jobban kezelem a stresszt és a nehéz helyzeteket, igazából úgy egyre több nehéz helyzet is megtalálhat, hiszen egyre nagyobb az energiaszinted és ahogy ezt tudod kezelni. És hát sajnos vagy nem, de tényleg a mesterek is, akiket én közelről láttam magyar és indiai, esetleg az amerikai tanárunk mesterein, és azt láttam, hogy hatalmas teherbírással rendelkeznek. Ezt a jóga adja meg nekik, és egy szolgálat az, amit csinálnak. És bizony minden nap van, tehát az ő napjaik is tele vannak kihívással. Tehát hogyha a te napjaid nehezek, vagy tele vannak kihívással, az nem azt jelenti, hogy te nem vagy egy jó jogi vagy nem vagy egy érett személyiség.

Tanulunk

Nagyon sokszor, akik köztünk vannak, tőlük tudunk nagyon sokat tanulni, és nem kell, hogy ők jógik legyenek, tehát hogy a mindennapi életben kell átültetni, vagy érdemes átültetni ezeket az elveket, tudást, vagy tapasztalatot, és nem az van, hogyha te elkezdesz jógázni, akkor neked minden flottul megy, hanem a kihívásokhoz lesz más a hozzáállásod, és jobban túl tudsz rajtuk lenni, jobban és gyorsabban vissza tudsz kerülni a középpontodba, és ez egy erőt fog adni, és mint aki elesett, kisgyermek megrázza magát, és próbálkozik újra.

Esetleg előbb érsz célba, biztos, hogy jobban tudsz kapcsolódni a belső lényegedhez, nem olyan dolgokra megy el az energiád, aminek tényleg semmi értelme. Tehát így az önvalódhoz kapcsolódóan, hanem olyan dolgok találnak majd meg, amelyek tényleg formálnak. És ez néha érzelmileg egy nehezebb helyzet, mert az hozza el igazán a változást. Tehát a jóga útját járok, talán azt mondhatják, egyre nagyobb kihívások elé is állíthatja őket az élet, de mindig olyan kihívás elé állít, amit azért meg tudunk oldani. Vannak kivételek, tehát aki túl sok mantrát gyakorol, vagy túl gyorsan próbál haladni, tehát itt az erőszakosság a gyakorlásban sem jó, akkor túl nagy feladatok is megtalálhatják, amelyek tényleg, hát vannak rá példák, hogy összeroppanással jár, tehát azért a túlerőltetett gyakorlástól is óvnálak.


Nézd meg a cikk tartalmát videón is!

Vagy hallgasd meg!

perces kedvenc jogavideok probald ki imost

Ébredj fel!

– Fáj a nyakad és a derekad?
– Tele vagy stresszel?
– Ideges vagy és szorongsz?
– Szenvedsz az álmatlanságtól?
– Légszomj gyötri tested?
– Fejfájások kínoznak?
– Félelmetes álmatlanság?
– Elvesztetted a humorérzéked?
– Ingerlékeny vagy?
– Nehéz döntéseket hozni?
– Feladatok halasztása a specialitásod?
– Magas vérnyomásra küzdesz?
– A hízás terhe nyomja lelkedet?
– A vizsgadrukk megkeseríti napjaidat?

Ne hagyd ezeket elurakodni az életed felett!
Vezesd a változást, legyél újra energikus, boldog és sikeres!
Csatlakozz hozzám, engedd a legjobb verziód ragyogni!

A Klub jelenleg zárva van

Olvass más bejegyzéseket is!

Energia&Harmónia Jógával - Online Jóga Akadémia
Online Jóga Akadémia