Jógatippek #6 – Tanácsok az Energia és Harmónia Jógával Klub elkezdéséhez

2022 augusztus 3.

Szerző: MEVU

Hogyan működik az előfizetés az energia is harmónia jógával klubban

Sziasztok! Mondok pár szót, hogyan működik az előfizetés az energia is harmónia jógával klubban. Örülök, hogy itt vagytok ilyen sokan. Jellemzően nem szeretek Facebook-csoportban lenni, úgyhogy még dolgozunk azon, hogy mindenki itt legyen. De szeretnék pár szót mondani, hogy mit értek el a klubban, mert teljesen megújult. Sokan kérdezitek, hogy hogyan induljatok el, ezért csináltunk egy új főoldalt, ahogy beléptek, rögtön a főoldalon pár dolog fogad csak, és ez az az ajánlás úgymond, amit ajánlok, hogy minden héten, vagy minden nap végezzetek el. Ugye belépni úgy tudtok, hogy a megadott adatokkal, amit a megrendelés után kaptatok. Ha bármikor elakadtok, akkor írjatok a hello@onlinejogaakademia.hu-ra. Mindig válaszolunk, segítünk. Amikor beléptek, pipáljátok ki azt a kockát, hogy maradjak bejelentkezve, és akkor nem kell mindig újra és újra bejelentkeznetek, így könnyen mobilról is be tudtok jelentkezni.

1. mindig friss videó a főoldalon

Amikor bejelentkeztetek, akkor a főoldalon mindig van minden nap frissül egy rövidebb videó, általában 10 perces, amit minden nap végezz el.

2. mindig végzünk valamilyen tanfolyamot

A másik, amit a főoldalon rögtön találsz, minden hónapban, tehát most például május 15-én egész pontosan kéthavonta kezdünk együtt elvégezni egy tanfolyamot, egy 8 hetes jóga tanfolyamot, amely most ezen a héten indult és minden héten az adott heti tananyagot megtalálod. Ez egy 60 és 90 perc közötti videó, amit elég egyszer megcsinálnod, de megcsinálhatsz kétszer is. A következő heti tananyag már erre épül, tehát a tested megszokja ezt, és úgy van felépítve, hogy mindig egy kicsivel többet csinálunk, és mindig egy új gyakorlatot teszünk hozzá, így a nyolc hét végére egy 90 perces programot fogsz tudni megcsinálni, beleértve a relaxációt, kezdve az ízületi mirigy gyakorlatokkal, utána álló, ülő, fekvő, hátrahajló, csavaró, tehát mindenféle jógapóz beleértve, beleértve a légző, vagy pláne ajánlom a gyakorlatot, relaxációt és meditációt. Tehát ez biztosítja azt, hogy nyolc hétig folyamatosan himalájai tradíció szerint tanulj valami újat. Ez most el fog tartani július közepéig, és akkor egy újabb tanfolyamot kezdünk. Ha jól emlékszem, akkor a relaxációs és meditációs tanfolyamot. Ősszel pedig egy nyolchetes kihívás lesz. Szóval ez a második dolog, amit a főoldalon találsz, a rövid videó a 10 perces videó után ezt a tanfolyami anyagot a 10 perces videót heti egyszer csináld, vagy azt napi egyszer csináld meg. A tanfolyami videót elég heti egyszer. A harmadik dolog pedig:

3. minden héten egy filozófiai tanfolyamot is közösen végzünk

Ehhez van általában hanganyag, videó és írott anyag. Tehát ezt elég meghallgatod az autóban. Ez 10 perctől 60 percig lehet bármilyen hosszúságú. Ez az, ami megadja azt a hátteret, hogy valóban a jógagyakorlásodban és a mindennapokban az érzelmi és a gondolati háttér is meglegyen és alakuljon és cserélődjön. Tehát a változást igazából ez hozza meg, nem a jóga álszenek. És a negyedik gomb, amit a főoldalon találsz, az, hogyha ez mind nem volt neked elég, ugye ez az, amit ajánlunk egy hétre, hogy végezz el, de ha emellett még szeretnél mást is, akkor ott a régi főoldalra átkerülsz, ahol a tizenvalahány tanfolyam elérhető a három videótár, beleértve több száz videóval. Ott választhatsz magadnak 15-30-60 perces videót, ízületre hatót, méregtelenítőt, gerincrehatót, stresszoldót. Tehát nagyon sokfajta van, relaxációkat, pránajámát, érdemes böngészni régi órák felvételeit, vagy elkezdhetsz, ha most nagyon olyan fázisban vagy, hogy szeretnéd nagyon megváltoztatni az életed, akkor elkezdhetsz még egy tanfolyamot, vagy elkezdheted most a relaxációs tanfolyamot, vagy ha kismama vagy, akkor a kismamás tanfolyamot is elkezdheted.

Úgyhogy ezt szerettem volna nektek elmondani, hogy mit ajánlunk, hogyan gyakorolj velünk minden nap. Igyekszem újabb videókat feltenni ide is, és más csatornákra is, főleg ilyen rövid segédleteket.

Nézd meg a cikk tartalmát videón is!

Vagy hallgasd meg!

Energia Harmonia Jogaval Klub
perces kedvenc jogavideok probald ki imost

Ébredj fel!

– Fáj a nyakad és a derekad?
– Tele vagy stresszel?
– Ideges vagy és szorongsz?
– Szenvedsz az álmatlanságtól?
– Légszomj gyötri tested?
– Fejfájások kínoznak?
– Félelmetes álmatlanság?
– Elvesztetted a humorérzéked?
– Ingerlékeny vagy?
– Nehéz döntéseket hozni?
– Feladatok halasztása a specialitásod?
– Magas vérnyomásra küzdesz?
– A hízás terhe nyomja lelkedet?
– A vizsgadrukk megkeseríti napjaidat?

Ne hagyd ezeket elurakodni az életed felett!
Vezesd a változást, legyél újra energikus, boldog és sikeres!
Csatlakozz hozzám, engedd a legjobb verziód ragyogni!

A Klub jelenleg zárva van

Olvass más bejegyzéseket is!

Energia&Harmónia Jógával - Online Jóga Akadémia
Online Jóga Akadémia