Kategória: Jógáról

Online jóga gyakorlatok kezdőknek – Ingyenes jóga videók – Terpeszülésben oldalra döntés

2021 január 27.

Szerző: MEVU

Ebben a sorozatban a jóga ászanákat tanulhatod meg online. Itt találod a leírásukat, a videóban pedig megnézheted, hogyan csináld.

Terpeszülésben oldalra döntés – Upavistha kónászana

Masszírozza a belső szerveidet, és nyújtja a lábadat.

Ülj kényelmesen, lazán keresztezett lábakkal. Igazítsd meg az ülést. Húzd ki magad, emeld a szegycsontodat, a rekeszizmot és a vállaidat forgasd hátrafelé és lefelé. Majd ülj nagy terpeszbe. Távolítsd a sarkadat, s nyújtsd ki a lábadat. Combizmaidat feszítsd meg. Törzseddel erőteljesen fordulj el a jobb lábad irányába. Csigolyáról csigolyára hajolj rá a jobb lábadra. Kulcsold át a jobb lábad talpát, vagy fog meg a lábszáradat. Homlokodat közelítsd a lábszáradhoz, nyújtózz a gerinceddel és a lábaddal. Lélegezz egyenletesen.

Csigolyáról csigolyára emelkedj fel, gyere vissza középre. Most erőteljesen fordulj el a bal lábad irányába. Csigolyáról csigolyára, lassan hajolj rá a bal lábadra. Homlokodat közelítsd a bal lábszáradhoz. Kulcsold át a talpadat, vagy fog meg a lábszáradat, ahol tudod. Lélegezz egyenletesen. Sarkaidat mindvégig távolítsd. Combizmaidat feszítsd meg. Lélegezz egyenletesen. Csigolyáról csigolyára emelkedj fel.

Majd ülj vissza lazán keresztezett lábú ülésbe. Lélegezz egyenletesen.

Ha tetszett az írás, kérlek támogasd egy megosztással:

Címkék

A Klub jelenleg zárva van

Olvass más bejegyzéseket is!

Energia&Harmónia Jógával - Online Jóga Akadémia
Online Jóga Akadémia