Kategória: Jógáról

Az idő- és életmenedzsmentről

2021 április 21.

Szerző: MEVU

Ahogy a korábbi cikkekben írtam itt és itt: az idő kincs. Foglaljuk össze:

Az életed az időd. Mindannyiunkat foglalkoztat, hogyan lehet ezt a szűkös erőforrást a legjobban felhasználni, élvezetesen, élménydúsan eltölteni, amely boldog életet eredményez.

A mindennapokban sokszor odáig jutunk, hogy feladatlistákat priorizálunk, tervezünk, vagy éppen nem tervezünk és ösztönszerűen éljük perceinket.

Mi határozza meg az idő minőségét?

A pillanat szépségét?

Mit mondanak erről a kutatások? Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, amikor az életünkről, a rendelkezésünkre álló időről gondolkozunk?

Ezekről beszélek 7 gyakorlatias leckén keresztül (munkafüzetekkel, amelyekben lépésről lépésre magadra szabhatod az elméleti tananyagot) az időmenedzsment tanfolyamban.

A gyerekeimnek is ezt tanítom, hogy a XXI. század legnagyobb kihívása az, hogy mindent lehet. Minden rendelkezésre áll. De az információkat sem befogadni nem lehet, sem dönteni nem könnyű. Milyen módszerekkel tudjuk a környezetet jól „felfogni” és arról hogyan tudunk „dönteni”. Ha ezt meg tudom nekik tanítani, akkor segítettem valamit nekik az életben. A döntésre felkészíteni és megtanítani őket nem kicsi feladat.

Hogy hogyan alapozd meg életedet, ahogy egy házat is megalapozol, erről ebben a tanfolyamban tanulhatsz. Amerikai, japán és jógikus szakirodalmat is felhasználtam. A föld bármely kontinensén hasonlóról beszélnek az ősi (vagy az új nyugati) bölcseletek.

Nézd  meg, miről szól az időmenedzsment tanfolyam.

Ha tetszett az írás, kérlek támogasd egy megosztással:

Címkék

Neked van már OJA előfizetésed, amellyel minden programom a tiéd lehet? 

videótár relaxtár online jóga
MomYoga_Klub_havi tagság online joga
videotar online jóga
Mini Jóga Akadémia online jóga
változom program online jóga
Boldog babavárás kismamajóga online tanfolyam
Relaxáció, meditáció tanfolyam

Mindezt észvesztő áron: 5 200 Ft/hó.

 

Olvass más bejegyzéseket is!

MomYoga - Online Jóga Akadémia
MoMYoga Klub

Iratkozz fel!

Kérd a blogértesítőt és az ajándék stresszoldó videót!

You have Successfully Subscribed!