Hogyan találd meg erősségeid és nyerd vissza belső motivációdat?

2019 október 27.

Szerző: MEVU

Érdekes, hogy azt a velünk született képesség, melynek köszönhetően motiváló célokat tudunk magunk elé tűzni, néha megkopik. Hitünk és lelkesedésünk alább tud hagyni. Pedig csecsemőként minden egyes lépés megtétele motiváló volt számunkra. Idővel már nem az.

Mi az, ami újra hasonló izgalommal töltene el minket? A kulcs nálunk van önmagunkhoz. Keressük hát meg, és fedezzük fel önmagunk belső motivációját. Hogy ne legyen szükség külső célokra, mert szeretjük csinálni ezt a bizonyos inspiráló tevékenységet. Kicsit újra gyermeknek kell lennünk, hogy rájöjjünk, miért tudunk rajongani és önfeledten csinálni, belefeledkezni.

Ebben segít az önismereti munka, amelynek során rájövünk, kik vagyunk, milyen a személyiségünk, mi lelkesít, milyen élményekkel rendelkezünk, amelyekre jó visszaemlékezni. Így térhetsz vissza felnőttként is egy belsőleg motivált állapotban, amely valahol gyermeki kíváncsisággal, lelkesedéssel és izgalommal fűtött. 

Olvass más bejegyzéseket is!

A halálról

A halálról

Halálról Ma reggel és tegnap reggel is a halálról beszélgettem két kedves ismerősömmel. Mindkettő a közelébe került a halálnak. Dráma mindenhol...

MoMYoga Klub

Iratkozz fel!

Kérd a blogértesítőt és az ajándék stresszoldó videót!

You have Successfully Subscribed!