Hogyan találd meg erősségeid és nyerd vissza belső motivációdat?

2019 október 27.

Szerző: MEVU

Érdekes, hogy azt a velünk született képesség, melynek köszönhetően motiváló célokat tudunk magunk elé tűzni, néha megkopik. Hitünk és lelkesedésünk alább tud hagyni. Pedig csecsemőként minden egyes lépés megtétele motiváló volt számunkra. Idővel már nem az.

Mi az, ami újra hasonló izgalommal töltene el minket? A kulcs nálunk van önmagunkhoz. Keressük hát meg, és fedezzük fel önmagunk belső motivációját. Hogy ne legyen szükség külső célokra, mert szeretjük csinálni ezt a bizonyos inspiráló tevékenységet. Kicsit újra gyermeknek kell lennünk, hogy rájöjjünk, miért tudunk rajongani és önfeledten csinálni, belefeledkezni.

Ebben segít az önismereti munka, amelynek során rájövünk, kik vagyunk, milyen a személyiségünk, mi lelkesít, milyen élményekkel rendelkezünk, amelyekre jó visszaemlékezni. Így térhetsz vissza felnőttként is egy belsőleg motivált állapotban, amely valahol gyermeki kíváncsisággal, lelkesedéssel és izgalommal fűtött.

A MoMYoga Klub is az
“Online Jóga Akadémia (OJA) előfizetés” része!

Fizess elő ITT !

A Klubról ITT olvashatsz részletesebben.

Ha Klubtag szeretnél lenni, akkor a következő teendőid vannak:

l
Fizess elő az Online Jóga Akadémiánál (Online Jóga Akadémia előfizető)!

Majd e-mailben (onlinejogaorak@gmail.com) írd meg nekünk, melyik nappal szeretnéd, ha elindulna az 52 hetes önfejlesztő program! Vagy várd meg a következő csoportos indulást!

p

További jó hírek és tudnivalók: Mivel a Klubtagság az Online Jóga Akadémia előfizetés (OJA-előfizetés) része, így nem csak a Klubtagságot, de számos más tanfolyamot és videótárat is megkapsz az előfizetésed mellé (lásd OJA előfizetés).

Ha tetszett az írás, kérlek támogasd egy megosztással:

Címkék

A Klub jelenleg zárva van

Olvass más bejegyzéseket is!

Energia&Harmónia Jógával - Online Jóga Akadémia
Online Jóga Akadémia