Jógatippek #13 – Mi az a dolog, amit elkezdtél és…

2022 szeptember 21.

Szerző: MEVU

A jövő a múltból épül

Ma arról szeretnék nektek beszélni, hogy kicsit abba gondolj bele, hogy mi az a dolog, amit ha nem kezdtél volna el a múltban, akkor nem lennél ma itt. És nem ilyen lenne az életed. És mi az, amit elkezdhetnél vagy elkezdhettél volna, de még mindig nem kezdted el. És hol tartanál, ha már elkezdted volna.

Tehát melyik az a mag, amit elültettél, és egy szép fát hozott létre neked, mert locsolgattad és elültetted a magot. És melyik fa az, ami nem nőtt még ki. És ma ugyanígy ültethetsz egy fát, és milyen fa lenne az, amit elültetnél.

Hogy miről is beszélek? Arról beszélek, hogy milyen életet szeretnél élni, mi az, amit mindenképp szeretnél, ha megvalósulna az életedben. Mi az, tehát olyan hosszú életünk sajnos nincs. És mi az, amit mindenképpen beletennél az életedbe? Ezek azok a nagy kövek, amelyekhez ragaszkodj, és érdemes nem felaprózni apró kis kövekre.

Az én életemben ez például, hogy szánok egyre inkább próbálok magamra is időt szánni a családomra természetesen, ez sem mindig jön össze, tehát ez egy próbálkozás. Próbálok úgy magamra figyelni, hogy mindig képzem magam. Igazából ez, hogy

veletek itt tartom a kapcsolatot, ez is jót tesz nekem

És folyamatosan a szerepeim között billegek, mert még jó sok más dologban is szeretném, ha lenne rá idő, többet a családdal, barátokkal tartani a kapcsolatot, és tudatosan eldöntöm, hogy mi az, amit szeretnék, de mivel nem fér bele, mivel az előző fontosabb nagyköveimet, céljaimat nem biztos, hogy azokban gátolna. Ezeket vagy arrébb teszem, vagy pedig írok róluk egy listát, vagy valamikor be tudom építeni, vagy nem. Például ez év elején, amikor célokat tervezgettem, akkor már látszott, hogy ez túl sok erre az évre. És azért felírtam egy ilyen 4-8-4-es, tehát szerintem 6-8 különböző dolgot is beleálmodtam ebbe az évbe, és már akkor láttam, tehát már ez megnyugvás volt, hogy tudatosítottam, hogy az első félévben valószínűleg ennek nagy része nem fog beleférni. Így már nyilván az ember jobban érzi magát, hogy ezt látja és nem vár el magától illegális dolgokat, de tudtam, hogy mi az, amit szeretnék, és ezért sokkal könnyebb nemet mondani. És most azt veszem észre, hogy annak ellenére, hogy ezeket felírtam, és soknak tűnt, nagyon sok minden megvalósult, mert annyira ez a tudatosítás működik, hogy tud szelektálni. Tehát gondold el, hogy milyen életet szeretnél, és teszel-e azért ma, ne halogass, kezdd el ma, kezdjél el ma egy öt perces sétát magadért, tápláld a jó érzelmeidet, csinálj meg egy jógagyakorlatot, gyere a havi kihívásra, az ingyenes, teljesen, szóval csak döntsd el, mi az, amilyen életet te szeretnél élni.

Nézd meg a cikk tartalmát videón is!

Vagy hallgasd meg!

perces kedvenc jogavideok probald ki imost

Ébredj fel!

– Fáj a nyakad és a derekad?
– Tele vagy stresszel?
– Ideges vagy és szorongsz?
– Szenvedsz az álmatlanságtól?
– Légszomj gyötri tested?
– Fejfájások kínoznak?
– Félelmetes álmatlanság?
– Elvesztetted a humorérzéked?
– Ingerlékeny vagy?
– Nehéz döntéseket hozni?
– Feladatok halasztása a specialitásod?
– Magas vérnyomásra küzdesz?
– A hízás terhe nyomja lelkedet?
– A vizsgadrukk megkeseríti napjaidat?

Ne hagyd ezeket elurakodni az életed felett!
Vezesd a változást, legyél újra energikus, boldog és sikeres!
Csatlakozz hozzám, engedd a legjobb verziód ragyogni!

A Klub jelenleg zárva van

Olvass más bejegyzéseket is!

Energia&Harmónia Jógával - Online Jóga Akadémia
Online Jóga Akadémia