Napi 10 perc több, mint heti 1x90perc

Igyenesen elérhető!

Kérd most az órarendet e-mailben 🙂

[user_registration_form id="64202"]

Tizenéves koromban, 30 évvel ezelőtt, úgy kezdtem jógázni, hogy készítettem egy jóga órarendet. Kiragasztottam a falra. Nem tartalmazott többet, mint napi 2-3 gyakorlatot. Ezt tudtam beépíteni a reggeleimbe. Azóta sem tudok ennél jobb módszert itt Nyugaton. Sem a diákoknak, sem az Anyukáknak, akik dolgoznak és még másokról is gondoskodnak.

Mit tartalmaz az órarend?

Hétfő: Kezdő gyakorlatsor

Kedd: Fogyasztó program

Szerda: Stresszmentesítő program

Csütörtök: 15 perces komplett sor

Péntek: Relaxáció

Ebben a sorozatban a jóga ászanákat tanulhatod meg online. Itt találod a leírásukat, a videóban pedig megnézheted, hogyan csináld.

Törzshajlítás álló helyzetben – Uttánasana

Ez a gyakorlat természetes módon nyújtja a gerincedet és pezsdíti fel az idegrendszeredet.

Állj egyenesen, húz ki magadat, kulcsold össze a hüvelykujjaidat, és a karjaidat emeld a magasba, Nyújtózz fölfelé. Csigolyáról csigolyára finoman, lassan hajolj előre, és próbáld megérinteni a talajt. Ha nem érnek le az ujjhegyeid a talajra, nyugodtan fogd meg a lábszárad, és finoman húzd közel a homlokodat a lábszáradhoz. Hagyd, hogy a gravitáció segítsen a nyúlásban. Távolodnak a csigolyáid, és nyújtóznak a hátizmaid. Nyúlik a gerinced, nyúlik a lábad. Hogy vigyázz a térdízületedre, feszítsd a combizmodat. Így felhúzod a térdkalácsaidat, és kíméled a térdízületeidet is. 

Lassan emelkedj vissza, és lélegezz egyenletesen.

Energia&Harmónia Jógával - Online Jóga Akadémia
Online Jóga Akadémia