Külföldön is kell a támogatás egy anyának: és a 10 perc tényleg számít

2020 június 3.

Szerző: MEVU

Ebben a cikkben őszinte vallomásokat hallhattok a MoMYoga Klub Anyukáitól.

Egy külföldi anya vallomásai

“Egyszóval szeretek Klubtag lenni”

YouTube-on találkoztam először az Online Jóga Akadémia videóival.  Tetszettek, mert különböző hosszúságban elérhetőek. Ha kevesebb ideje van az embernek, akkor is át tudja mozgatni a testét és kikapcsolni az elméjét 🙂. Nagyon hasznosnak is találtam a videókat, mert pontosan elmagyarázza, mi mire hat, mire figyeljünk a gyakorlatok közben.

Feliratkoztam és hírlevélben értesültem a MomYoga Klub indulásáról. Csatlakoztam az első csoporthoz, mert éreztem, hogy kell egy olyan rendszer az életembe, ami segít, hogy rendszeresen foglalkozzak magammal mind testi, mind lelki, mind szellemi szinten. Úgy érzem nagyon jól döntöttem.

Bár kevesebb időt tudok általában rászánni, mint amit szeretnék, de a tudatos gyakorlás, heti anyagfeldolgozás mellett a mindennapjaink részévé váltak az itt “megtanultak”. Bár van hova fejlődnöm minden területen, de jó érzés észlelni és tudatosítani, hogy mi az, ami beépült és segíti a mindennapokat.

Tetszik, hogy megismerkedhetünk a jóga elméleti és történelmi hátterével, de “csak” pont annyira, amennyire az még emészthető.

jóga online jóga momyoga klub
Jó, hogy Mevu mind a zárt csoportban, mind személyes üzenetekben elérhető és a csapattal is bármit megoszthatunk. Ez egyrészt segítség, másrészt motiváció is. Ugyanakkor nekem külön fontos Mevu egyik jelmondata, hogy mindenből annyit vigyünk magunkkal, amennyi most belefér. Mert napi 10 perc is több, mintha egyáltalán nem foglalkoznak a témával, és magunkkal.

Ez különösen anya-baráttá teszi a programot. Persze emellett is minden tananyag (bár mindenkinek hasznos) anyákra van szabva és kapcsolódik az ő mindennapi nehézségeikhez.

Személyes kedvencem az eddigiek közül az ízületi gyakorlatok és a nádi shodanam. És nagyon sokszor tekintek vissza a jóga eddig megismert értékeihez is.

anya joga online joga momyoga klub

Volt, hogy lemaradtam, mint több más klubtag is az anyagok feldolgozásával, annak ellenére, hogy tényleg nem követel pár percnél többet a feldolgozásuk (de egy anya életében azért összejöhetnek néha a “dolgok”). Mi külföldre költöztünk 2 gyerekkel, így jelenleg segítség nélkül igyekszünk evickélni a gyerekes élet tengerén. De aztán mindig sikerült utolérnem magam és Mevu is figyel az igényekre, így a változó igényekre reagálva bevezetett ismétlő heteket, ami a megerősítést is segíti, ugyanakkor a lemaradóknak is esélyt ad a felzárkózásra.

Egyszóval szeretek Klubtag lenni 🙂.

A MoMYoga Klub is az
“Online Jóga Akadémia (OJA) előfizetés” része!

Fizess elő ITT !

A Klubról ITT olvashatsz részletesebben.

Ha Klubtag szeretnél lenni, akkor a következő teendőid vannak:

l
Fizess elő az Online Jóga Akadémiánál (Online Jóga Akadémia előfizető)!

Majd e-mailben (onlinejogaorak@gmail.com) írd meg nekünk, melyik nappal szeretnéd, ha elindulna az 52 hetes önfejlesztő program! Vagy várd meg a következő csoportos indulást!

p

További jó hírek és tudnivalók: Mivel a Klubtagság az Online Jóga Akadémia előfizetés (OJA-előfizetés) része, így nem csak a Klubtagságot, de számos más tanfolyamot és videótárat is megkapsz az előfizetésed mellé (lásd OJA előfizetés).

Ha tetszett az írás, kérlek támogasd egy megosztással:

Címkék

Neked van már OJA előfizetésed, amellyel minden programom a tiéd lehet? 

relaxacios es meditacios videotar
onlinejogakakademia online joga momyoga mevu joga onlinejoga anya
onlinejogakakademia online joga momyoga mevu joga onlinejoga jogavaljobbanmegy
onlinejogakakademia online joga momyoga mevu joga onlinejoga jogaakademia
onlinejogakakademia online joga momyoga mevu joga onlinejoga jogatanfolyam valtozom
onlinejogakakademia online joga momyoga mevu joga onlinejoga kismamajoga kismama
himalajai jogaorak felvetelei
onlinejogakakademia online joga momyoga mevu joga onlinejoga idomenedzsment jogatanfolyam

Mindezt észvesztő áron: 5 200 Ft/hó.

 

Olvass más bejegyzéseket is!

MomYoga - Online Jóga Akadémia