Külföldön is kell a támogatás egy anyának: és a 10 perc tényleg számít

2020 június 3.

Szerző: MEVU

’Egyszóval szeretek Klubtag lenni’

YouTube-on találkoztam először az Online Jóga Akadémia videóival.  Tetszettek, mert különböző hosszúságban elérhetőek. Ha kevesebb ideje van az embernek, akkor is át tudja mozgatni a testét és kikapcsolni az elméjét 🙂. Nagyon hasznosnak is találtam a videókat, mert pontosan elmagyarázza, mi mire hat, mire figyeljünk a gyakorlatok közben.

Feliratkoztam és hírlevélben értesültem a MomYoga Klub indulásáról. Csatlakoztam az első csoporthoz, mert éreztem, hogy kell egy olyan rendszer az életembe, ami segít, hogy rendszeresen foglalkozzak magammal mind testi, mind lelki, mind szellemi szinten. Úgy érzem nagyon jól döntöttem. 

Bár kevesebb időt tudok általában rászánni, mint amit szeretnék, de a tudatos gyakorlás, heti anyagfeldolgozás mellett a mindennapjaink részévé váltak az itt “megtanultak”. Bár van hova fejlődnöm minden területen, de jó érzés észlelni és tudatosítani, hogy mi az, ami beépült és segíti a mindennapokat.

jóga online jóga momyoga klub

Tetszik, hogy megismerkedhetünk a jóga elméleti és történelmi hátterével, de “csak” pont annyira, amennyire az még emészthető.

Jó, hogy Mevu mind a zárt csoportban, mind személyes üzenetekben elérhető és a csapattal is bármit megoszthatunk. Ez egyrészt segítség, másrészt motiváció is. Ugyanakkor nekem külön fontos Mevu egyik jelmondata, hogy mindenből annyit vigyünk magunkkal, amennyi most belefér. Mert napi 10 perc is több, mintha egyáltalán nem foglalkoznak a témával, és magunkkal.

anya joga online joga momyoga klub

Ez különösen anya-baráttá teszi a programot. Persze emellett is minden tananyag (bár mindenkinek hasznos) anyákra van szabva és kapcsolódik az ő mindennapi nehézségeikhez.

Személyes kedvencem az eddigiek közül az ízületi gyakorlatok és a nádi shodanam. És nagyon sokszor tekintek vissza a jóga eddig megismert értékeihez is.

Volt, hogy lemaradtam, mint több más klubtag is az anyagok feldolgozásával, annak ellenére, hogy tényleg nem követel pár percnél többet a feldolgozásuk (de egy anya életében azért összejöhetnek néha a “dolgok”). Mi külföldre költöztünk 2 gyerekkel, így jelenleg segítség nélkül igyekszünk evickélni a gyerekes élet tengerén. De aztán mindig sikerült utolérnem magam és Mevu is figyel az igényekre, így a változó igényekre reagálva bevezetett ismétlő heteket, ami a megerősítést is segíti, ugyanakkor a lemaradóknak is esélyt ad a felzárkózásra.

Egyszóval szeretek Klub tag lenni 🙂.

Neked van már OJA előfizetésed, amellyel minden programom a tiéd lehet? 

videótár relaxtár online jóga
MomYoga_Klub_havi tagság online joga
videotar online jóga
Mini Jóga Akadémia online jóga
változom program online jóga
Boldog babavárás kismamajóga online tanfolyam

Mindezt észvesztő áron: 4900 Ft/hó.

 

Olvass más bejegyzéseket is!

MoMYoga Klub

Iratkozz fel!

Kérd a blogértesítőt és az ajándék stresszoldó videót!

You have Successfully Subscribed!