Külföldön is kell a támogatás egy anyának: és a 10 perc tényleg számít

2020 június 3.

Szerző: MEVU

Ebben a cikkben őszinte vallomásokat hallhattok a MoMYoga Klub Anyukáitól.

Egy külföldi anya vallomásai

“Egyszóval szeretek Klubtag lenni”

YouTube-on találkoztam először az Online Jóga Akadémia videóival.  Tetszettek, mert különböző hosszúságban elérhetőek. Ha kevesebb ideje van az embernek, akkor is át tudja mozgatni a testét és kikapcsolni az elméjét 🙂. Nagyon hasznosnak is találtam a videókat, mert pontosan elmagyarázza, mi mire hat, mire figyeljünk a gyakorlatok közben.

Feliratkoztam és hírlevélben értesültem a MomYoga Klub indulásáról. Csatlakoztam az első csoporthoz, mert éreztem, hogy kell egy olyan rendszer az életembe, ami segít, hogy rendszeresen foglalkozzak magammal mind testi, mind lelki, mind szellemi szinten. Úgy érzem nagyon jól döntöttem.

Bár kevesebb időt tudok általában rászánni, mint amit szeretnék, de a tudatos gyakorlás, heti anyagfeldolgozás mellett a mindennapjaink részévé váltak az itt “megtanultak”. Bár van hova fejlődnöm minden területen, de jó érzés észlelni és tudatosítani, hogy mi az, ami beépült és segíti a mindennapokat.

Tetszik, hogy megismerkedhetünk a jóga elméleti és történelmi hátterével, de “csak” pont annyira, amennyire az még emészthető.

jóga online jóga momyoga klub
Jó, hogy Mevu mind a zárt csoportban, mind személyes üzenetekben elérhető és a csapattal is bármit megoszthatunk. Ez egyrészt segítség, másrészt motiváció is. Ugyanakkor nekem külön fontos Mevu egyik jelmondata, hogy mindenből annyit vigyünk magunkkal, amennyi most belefér. Mert napi 10 perc is több, mintha egyáltalán nem foglalkoznak a témával, és magunkkal.

Ez különösen anya-baráttá teszi a programot. Persze emellett is minden tananyag (bár mindenkinek hasznos) anyákra van szabva és kapcsolódik az ő mindennapi nehézségeikhez.

Személyes kedvencem az eddigiek közül az ízületi gyakorlatok és a nádi shodanam. És nagyon sokszor tekintek vissza a jóga eddig megismert értékeihez is.

anya joga online joga momyoga klub

Volt, hogy lemaradtam, mint több más klubtag is az anyagok feldolgozásával, annak ellenére, hogy tényleg nem követel pár percnél többet a feldolgozásuk (de egy anya életében azért összejöhetnek néha a “dolgok”). Mi külföldre költöztünk 2 gyerekkel, így jelenleg segítség nélkül igyekszünk evickélni a gyerekes élet tengerén. De aztán mindig sikerült utolérnem magam és Mevu is figyel az igényekre, így a változó igényekre reagálva bevezetett ismétlő heteket, ami a megerősítést is segíti, ugyanakkor a lemaradóknak is esélyt ad a felzárkózásra.

Egyszóval szeretek Klubtag lenni 🙂.

MoMYoga Klub

Az 52 hetes női Mentorprogramhoz, a MoMYoga Klubhoz ITT tudsz csatlakozni.

További sikersztorikat a Mentorprogramról alább olvashatsz:

Miért jött létre a MoMYoga Klub?
Anyukaként a középpontban
Valós Anya-sztorik – ahogy egy MoMYoga Klubtag-anya látja a világot
10 perc tényleg számít – átváltoztat

perces kedvenc jogavideok probald ki imost

Ébredj fel!

– Fáj a nyakad és a derekad?
– Tele vagy stresszel?
– Ideges vagy és szorongsz?
– Szenvedsz az álmatlanságtól?
– Légszomj gyötri tested?
– Fejfájások kínoznak?
– Félelmetes álmatlanság?
– Elvesztetted a humorérzéked?
– Ingerlékeny vagy?
– Nehéz döntéseket hozni?
– Feladatok halasztása a specialitásod?
– Magas vérnyomásra küzdesz?
– A hízás terhe nyomja lelkedet?
– A vizsgadrukk megkeseríti napjaidat?

Ne hagyd ezeket elurakodni az életed felett!
Vezesd a változást, legyél újra energikus, boldog és sikeres!
Csatlakozz hozzám, engedd a legjobb verziód ragyogni!

Ha tetszett az írás, kérlek támogasd egy megosztással:

Címkék

A Klub jelenleg zárva van

Olvass más bejegyzéseket is!

Energia&Harmónia Jógával - Online Jóga Akadémia
Online Jóga Akadémia