10 perc tényleg számít – átváltoztat

2020 május 6.

Szerző: MEVU

Ebben a cikkben őszinte vallomásokat hallhattok a MoMYoga Klub Anyukáitól.

Melinda anya: 10 perc tényleg számít – 6 év után fogytam, eltűntek a visszereim, jobb az állóképességem, energikusabb vagyok!

A MoMYoga Klub a legjobbkor jött az életembe: 6 éve voltam már gyesen, hiányzott a mozgás, ami a gyerekek előtt aktív része volt az életemnek (balett, néptánc, lovaglás), ugyanakkor az évek folyamán szerzett sérüléseim (2 izom a jobb lapockám körül, hegesedett, merev nyak izom jobb oldalt, 14 cm szétnyílt hasizom ikerterhesség miatt) eléggé behatároljak a lehetőségeimet. Időm nem volt eljárni, S mivel jó testtudattal rendelkezem, régóta izgatott a jóga mint mozgásforma, hiszen előtte semmi ehhez hasonlót nem csináltam.

Jó, hogy csak 10 perc, mert annyit minden napból ki lehet szorítani, sok-sok kimeredt izmom mozog újra, tehát nem úgy ébredek reggel, mint egy vert hadsereg, energikusabb vagyok, jobb az állóképességem, fogytam, de nem ciciből 🤭, az a 10 perc tényleg befele figyelés, jobban szeretem magam, noha nem vagyok mindennel elégedett, de a fúj érzés elmúlt. Tudatosabb vagyok sok mindenben (időbeosztás, tervezés, létfenntartó önzés, azaz hagyjatok békén 10 percig, feloldódás az itt és mostban, egyre biztosabb vagyok benne, hogy a magunkhoz és a világhoz való viszonyunk fejben dől el, azaz hatással lehetünk rá, nyugodtabb, türelmesebb vagyok) Csak ennyi változott, talán nem is kellett volna zárójelbe tennem 🥰

anya joga online joga momyoga klub

Nadi shodanam a titkos csodafegyver napközben

Nagyon megszerettem, a légzésfigyelés reggel este agyindítónak, illetve csendesítőnek, a napüdvözletre most kezdek ráérezni, mert végre lihegés és telefonbámulás nélkül is meg tudom csinálni 😜 a meditációs akkor szoktam, mikor hullafáradt vagyok, és nincs erőm megmozdulni se, ergo nem jógázom, de a fekvés jól megy, agykikapcs céllal. Szerintem ez a vizualizáció valami fontos titok még, ennek a megfejtésen még dolgozom.

Hetek óta figyelem magam: mindkét combom ronda, lila hajszál visszeres volt tenyérnyi foltokban. Néptáncos betegség, meg a lányokkal való várandósság sem tett jót ilyen szempontból. Viszont: halványulnak a lilaságok, csökken az érintett terület 😀😀😀 a házimunka, rohangálás ugyanannyi, csak a jogára “tudom fogni”. Nagyon örülök neki 🙏🙏🙏

MoMYoga Klub

Az 52 hetes női Mentorprogramhoz, a MoMYoga Klubhoz ITT tudsz csatlakozni.

További sikersztorikat a Mentorprogramról alább olvashatsz:

Miért jött létre a MoMYoga Klub?
Anyukaként a középpontban
Valós Anya-sztorik – ahogy egy MoMYoga Klubtag-anya látja a világot
Külföldön is kell a támogatás egy anyának: és a 10 perc tényleg számít

perces kedvenc jogavideok probald ki imost

Ébredj fel!

– Fáj a nyakad és a derekad?
– Tele vagy stresszel?
– Ideges vagy és szorongsz?
– Szenvedsz az álmatlanságtól?
– Légszomj gyötri tested?
– Fejfájások kínoznak?
– Félelmetes álmatlanság?
– Elvesztetted a humorérzéked?
– Ingerlékeny vagy?
– Nehéz döntéseket hozni?
– Feladatok halasztása a specialitásod?
– Magas vérnyomásra küzdesz?
– A hízás terhe nyomja lelkedet?
– A vizsgadrukk megkeseríti napjaidat?

Ne hagyd ezeket elurakodni az életed felett!
Vezesd a változást, legyél újra energikus, boldog és sikeres!
Csatlakozz hozzám, engedd a legjobb verziód ragyogni!

Ha tetszett az írás, kérlek támogasd egy megosztással:

Címkék

A Klub jelenleg zárva van

Olvass más bejegyzéseket is!

Energia&Harmónia Jógával - Online Jóga Akadémia
Online Jóga Akadémia