Kategória: Kismamáknak

Kismama az élet zajló folyamában – 9. hét

2018 április 6.

Szerző: MEVU

A kismamás pocak

Ez a hét volt az, amikor kismamás hasam kezdett lenni – persze csak a saját szubjektív (vagyis bocsánat, objektív😊)) megítélésem szerint. A pocakosodásra egyébként is hajlamos voltam, ha nem végeztem elég hasizomgyakorlatot. Most azonban sajnos úgy éreztem, mintha egy kis dinnyét lenyeltem volna. Ebbe az is belejátszott, hogy a szokásosnál is jobban lelassult az emésztésem, ami önmagában hízékonnyá tett és fáradttá. No nem is ragozom a tüneteket, a lényeg, hogy a 2. hónap végén már elkezdtem magam terhesnek érezni valójában.

Ez volt a kisfiam első hete az iskolában. Elsős lett. Mindenkinek ú jvolt az első hét. Mindenki izgult, nem csak ő. Ez egy új műfaj minden szülőnek. Csak mást ne említsek, a fél 8-ra iskolába érkezésen és a mindennapi uzsonna gyártáson kívül. Mondhatnám sokknak is😊.  Korán keltünk és várakozásokkal mentünk minden nap az iskolába. Délután rohantam érte. Eléggé újszerű élmény volt, így a figyelmem inkább erre terelődött, mintsem magamra és az új Életre, aminek épp otthont adtam😊.

Amikor lehetett, elmentem sétálni, hogy kordában tartsam a kondimat.

Kollegás kiruccanás

Kollégákkal csütörtökön beültünk az Anker közbe. Itt már nagyon gondban voltam, mit vegyek fel. Nehezen találtam egy olyan ruhát, amiben csak úgy tűnt, pár kilót felszedtem. Persze én azt hittem, mindenki ezt nézi. Végül sikeresen vettem az akadályt és vicces volt mindenkinek, hogy úgymond mivel kocsival érkeztem, kirúgok a hámból egy limonádé és egy koffeinmentes cappucino ivásával😊. Emellé még egy sült krumplit is rendeltem. Ha már lúd, legyen kövér. 😊 Szóval én feszengtem, hogy senki semmit ne vegyen észre. Szerencsére  mindenféle borozgatás nélkül is nagyon jól tudtam magam érezni és valahogy a szörnyű délutáni fáradtság is alábbhagyott erre az időre. Úgy volt, hogy el sem tudok indulni erre az összejövetelre, annyira fáradt voltam. Valahogy erőt vettem magamon, mert nem szerettem volna már a 9. héten kivonni magam mindenből. Tudtam, hogy később úgyis eljön ennek az ideje magától, spontán.

Boldog Babavárás Kismamajóga program

Babavárásod 270 napból áll. Ajándékozd meg magad MI-IDŐ-vel, amikor a babáddal együtt jógáztok és relaxáltok. Csatlakozz kismamaközösségünkhöz a Boldog Babavárás Kismamajóga programmal.

Ha tetszett, kezdd ma Te is ingyenes videóimmal!

Olvass tovább kismamás bejegyzéseimből!

Ha tetszett az írás, kérlek támogasd egy megosztással:

Címkék

A Klub jelenleg zárva van

Olvass más bejegyzéseket is!

Energia&Harmónia Jógával - Online Jóga Akadémia
Online Jóga Akadémia