Kategória: Kismamáknak

Kismama az élet zajló folyamában – 9. hét

2018 április 6.

Szerző: MEVU

A kismamás pocak

Ez a hét volt az, amikor kismamás hasam kezdett lenni – persze csak a saját szubjektív (vagyis bocsánat, objektív😊)) megítélésem szerint. A pocakosodásra egyébként is hajlamos voltam, ha nem végeztem elég hasizomgyakorlatot. Most azonban sajnos úgy éreztem, mintha egy kis dinnyét lenyeltem volna. Ebbe az is belejátszott, hogy a szokásosnál is jobban lelassult az emésztésem, ami önmagában hízékonnyá tett és fáradttá. No nem is ragozom a tüneteket, a lényeg, hogy a 2. hónap végén már elkezdtem magam terhesnek érezni valójában.

Az élet zajlott tovább

 

Ez volt a kisfiam első hete az iskolában. Elsős lett. Mindenkinek ú jvolt az első hét. Mindenki izgult, nem csak ő. Ez egy új műfaj minden szülőnek. Csak mást ne említsek, a fél 8-ra iskolába érkezésen és a mindennapi uzsonna gyártáson kívül. Mondhatnám sokknak is😊.  Korán keltünk és várakozásokkal mentünk minden nap az iskolába. Délután rohantam érte. Eléggé újszerű élmény volt, így a figyelmem inkább erre terelődött, mintsem magamra és az új Életre, aminek épp otthont adtam😊.

 

Amikor lehetett, elmentem sétálni, hogy kordában tartsam a kondimat.

 

Kollegás kiruccanás

Kollégákkal csütörtökön beültünk az Anker közbe. Itt már nagyon gondban voltam, mit vegyek fel. Nehezen találtam egy olyan ruhát, amiben csak úgy tűnt, pár kilót felszedtem. Persze én azt hittem, mindenki ezt nézi. Végül sikeresen vettem az akadályt és vicces volt mindenkinek, hogy úgymond mivel kocsival érkeztem, kirúgok a hámból egy limonádé és egy koffeinmentes cappucino ivásával😊. Emellé még egy sült krumplit is rendeltem. Ha már lúd, legyen kövér. 😊 Szóval én feszengtem, hogy senki semmit ne vegyen észre. Szerencsére  mindenféle borozgatás nélkül is nagyon jól tudtam magam érezni és valahogy a szörnyű délutáni fáradtság is alábbhagyott erre az időre. Úgy volt, hogy el sem tudok indulni erre az összejövetelre, annyira fáradt voltam. Valahogy erőt vettem magamon, mert nem szerettem volna már a 9. héten kivonni magam mindenből. Tudtam, hogy később úgyis eljön ennek az ideje magától, spontán.

Ha tetszett az írás, kérlek támogasd egy megosztással:

Címkék

Neked van már OJA előfizetésed, amellyel minden programom a tiéd lehet? 

videótár relaxtár online jóga
MomYoga_Klub_havi tagság online joga
videotar online jóga
Mini Jóga Akadémia online jóga
változom program online jóga
Boldog babavárás kismamajóga online tanfolyam
Relaxáció, meditáció tanfolyam

Mindezt észvesztő áron: 5 200 Ft/hó.

 

Olvass más bejegyzéseket is!

MomYoga - Online Jóga Akadémia
MoMYoga Klub

Iratkozz fel!

Kérd a blogértesítőt és az ajándék stresszoldó videót!

You have Successfully Subscribed!