“Rendszeres, pontos, kiszámítható” – ilyen a kismamajóga Györgyi szerint

2019 szeptember 29.

Szerző: MEVU

 

„Rendszeres, pontos, kiszámítható” – ilyen a kismamajóga óra Mentő Györgyi szerint

 

Mit adott neked a jóga? Hogyan változtatta meg a napi rutinodat?

Ami szuper volt, hogy nem kellet “eloszlatni” semerre, vagyis nem kellett felborítanom miatta a napirendemet, mert munka mellett a szünetekben heti kétszer alaposan átmozgatott. Jó volt kicsit mozogni, de mivel már megterhelőek bizonyult egy-egy aerobik óra, a jóga pont elég volt. Hasonlít a kismama tornára… így tudtam őket összehasonlítani, hogy ugyanolyan elemeket használ a torna is…

Mit éreztél a gyakorlatok végzése közben és után?

Jóga előtt…

Nem fájt a derekam. Hogy Bogi  ezt mennyire érezte, nem tudom, de a sok labdás gyakorlat hatására, amit mostanában lát  tőlem, folyton ő is a labdán ül vagy fekszik, illetve sokszor csak háton fekszik, és a lábát húzza… Remélem, nagy sportrajongó lesz ő is!

És a szülés után is folytattad a mozgást?

Jó volt, hogy utána is heti egy órát beiktattunk, azaz heti rendszerességgel mozogtam, meg tudtuk beszélni, hogy mikor nem fér bele nekem, így a rugalmasság miatt is jó volt nagyon…

Miben látod a kismamajóga legnagyobb hasznát?

…és után

Összefoglalva, jól átmozgatott minden testrészt, rendszeres volt, pontos, kiszámítható, a rohanó kis életünkbe jól beilleszthető, így időtakarékos mozgásformát találtam.  Remélhetőleg a szülés és a terhesség könnyebb viselése, illetve a gyerek mozgékonysága is ennek köszönhető, mert ugye anno látta meg érezte, hogy anya valamit csinál… azóta meg mindent leutánoz és gyakorolja!

Boldog Babavárás Kismamajóga program

Babavárásod 270 napból áll. Ajándékozd meg magad MI-IDŐ-vel, amikor a babáddal együtt jógáztok és relaxáltok. Csatlakozz kismamaközösségünkhöz a Boldog Babavárás Kismamajóga programmal.

Ha tetszett, kezdd ma Te is ingyenes videóimmal!

Olvass tovább kismamás bejegyzéseimből!

Ha tetszett az írás, kérlek támogasd egy megosztással:

Címkék

A Klub jelenleg zárva van

Olvass más bejegyzéseket is!

Energia&Harmónia Jógával - Online Jóga Akadémia
Online Jóga Akadémia