Kategória: Kismamáknak

Miért nem jutok el soha kismamajógára?

2019 október 12.

Szerző: MEVU

Mert messze élsz a legközelebbi tanfolyamtól? Mert már munka után olyan fáradt vagy, hogy arra gondolsz, jobb lenne mielőbb hazaérni? Mert félsz, hogy begörcsöl a lábad nyilvános helyen? Vagy hogy majd fájni kezd a derekad, és akkor hogy jutsz onnan haza? Vagy pisilned kell órán, és az kellemetlen?

Hát igen. Ez az az állapot, amikor nem mindenki megy szívesen emberek közé. Legszívesebben otthon pihenne. De annyi a teendő, dolgozni kell, élni a régi életünket és közben rengeteg vizsgálatra járni, és nem utolsó sorban képbe jönni egy új világgal. Az internetes tájékozódásunk alapján elsőre egy külön tudományágnak tűnik kismamának lenni. 2019. Igen, 2019-ben már annyi szakértő anyuka van az interneten, hogy olyan dzsungelben érezhetjük magunkat, amelyben fojtogató lehet a sok vélemény, tapasztalat – sokszor egymásnak ellentmondóan. Igen, nagy a lelki és fizikai teher is a kismamán.

Kismamajóga

No de ezeket a terheket kellene mégis letenni? De hogyan? Igen, abban a reggeli 5-10 percben vagy a lefekvés előtti órákban. Mert igen, ilyenkor új fogadalmakat teszünk a Babuci érdekében. Mert ilyenkor van egy cél, amely motivál. Nem csak magunk miatt legyünk jobban, hanem az új léleknek is szüksége van a relaxált mamára, a feszültségmentes testre. És az a napi 5-10 perc csodákra képes.

És tudod mit, csak kezdd el. Akkor, amikor eszedbe jut. A telefonodról, a szobádban, a szőnyegen. Nem kell hozzá sem matrac, sem átöltözni, sem semmi. Csak kezdd el. Most. Kattints az online elérhető anyagra, és kezdd el most! Kevésbé fog görcsölni a lábad, fájni a derekad, és kevésbé leszel stresszes. Lehet, hogy némi tünet megmarad, de kevesebb lesz.

Hajrá! Kezdd most! Íme hozzá a segítség:

Boldog Babavárás Kismamajóga program

Babavárásod 270 napból áll. Ajándékozd meg magad MI-IDŐ-vel, amikor a babáddal együtt jógáztok és relaxáltok. Csatlakozz kismamaközösségünkhöz a Boldog Babavárás Kismamajóga programmal.

Ha tetszett, kezdd ma Te is ingyenes videóimmal!

Olvass tovább kismamás bejegyzéseimből!

Ha tetszett az írás, kérlek támogasd egy megosztással:

Címkék

A Klub jelenleg zárva van

Neked van már Energia&Harmónia Klub előfizetésed, amellyel minden programom a tiéd lehet? 

relaxacios es meditacios videotar
onlinejogakakademia online joga momyoga mevu joga onlinejoga anya
onlinejogakakademia online joga momyoga mevu joga onlinejoga jogavaljobbanmegy
onlinejogakakademia online joga momyoga mevu joga onlinejoga jogaakademia
onlinejogakakademia online joga momyoga mevu joga onlinejoga jogatanfolyam valtozom
onlinejogakakademia online joga momyoga mevu joga onlinejoga kismamajoga kismama
himalajai jogaorak felvetelei
onlinejogakakademia online joga momyoga mevu joga onlinejoga idomenedzsment jogatanfolyam

Mindezt észvesztő áron: 8 900 Ft/hó.

 

Olvass más bejegyzéseket is!

Energia&Harmónia Jógával - Online Jóga Akadémia
Online Jóga Akadémia